fbpx

Мария Панайотова, продуцент: „Най-голямото семейство за най-малките от нас“ е емоционална „перла в короната“ на фондация „За Нашите Деца“

„Мотивиран съм от факта, че използвам креативносста си, за да допринеса за успеха на една изключително важна кауза,“ споделя Тош Личев, режисьор

септември 13 2023

Преди броени дни фондация „За Нашите Деца“ даде старт на кампанията „Най-голямото семейство за най-малките от нас“, която стана реалност благодарение на творческата енергия на нашите съмишленици от The Smarts и SHOOT. Кампанията поставя фокус върху ранното детско развитие и значимостта на това децата да растат в сигурна и подкрепяща семейна среда. Тематичните видеа, които създадохме, са дело на талантливия режисьор Тош Личев и продуцента Мария Панайотова.

Мария Панайотова има близо 20-годишен опит в сферата на комуникациите, маркетинга и културния мениджмънт, като вече 5 години е част от вълнуващия и динамичен живот на SHOOT.
Тош Личев е режисьор на множество реклами, музикални видеа, както и на дигитални формати на популярни предавания, откриващи таланти. В допълнение на всичко това Тош е и композитор, текстописец и басист на рок групата Panic Station.

Зададохме им няколко въпроса, за да ви запознаем с техните емоции, като част от нашето голямо семейство.

Снимачните дни на кампанията „Най-голямото семейство за най-малките от нас“ бяха наистина вълнуващи. Какво ви донесе създаването й?

Мария: В този проект освен ясна цел и кауза имаше и съзидателна енергия. През годините съм забелязала, че всяка от иницитивите на фондацията, по които сме работили, винаги са имали добавена емоционална стойност за нашия екип. И това са онези „невидими“, но много сетивни неща, които оставят траен спомен и отпечатък в съзнанието ни. Така беше и с „Най-голямото семейство за най-малките от нас“ – поредната емоционална „перла в короната“ на Фондацията.

Тош: Удоволствието от позитивизма, който цареше на терен. Всички бяха отделили от времето си с една ясна цел – създаването на нещо, което може да промени живота на много хора.

Какво ви мотивира да ни подкрепите?

Тош: Фактът, че по този начин мога да използвам креативността си, за да допринеса за успеха на една изключително важна кауза.

Мария: Най-вече каузата и смисълът, които носи кампанията. Вярвам, че като правим добро, помагаме за по-добър и по-смислен свят.

Вие сте част от голямото ни семейство. Какво е семейството за вас?

Мария: Семейството е една от големите ценности… Може би най-личната и най-екзистенциалната от всички ценности, които съществуват.

Тош: За мен семейството е основата, върху която градим себе си. Без значение, дали става въпрос за роднини или за най-близките ни приятели, това са хората, които ни издигат и ни позволяват да бъдем най-добрата версия на това което сме.

“Най-голямото семейство за най-малките от нас” се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп, Българското национално радио, Българската национална телевизия, Bulgaria ONAir, Investor Media Group, Forbes, Българска телеграфна агенция, OFFNews, TrafficNews.bg, Лицата на града, Мама Нинджа, The Smarts, Shoot, Credo Bonum, Proface, Арлет Старс, Метрополитен ЕАД и Столична община.

Научете повече за кампанията тук: www.detebg.org/nai-goliamoto-semeistvo

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.