Над 400 служители на Офис 1 прегърнаха каузата на „За Нашите Деца“ като лична мисия.

София Райчева, Мениджър Маркетинг и проекти

юни 07 2022

Офис 1 е партньор на фондацията, като я подкрепя чрез дарения на канцеларски материали, мебели и набирането на средства в дарителски кутии, разположени в обектите на веригата.
  1. Подкрепяте фондация „За Нашите Деца“ от 2017г., като за 5 години сте подкрепили фондацията със 12 544,80 лв. чрез даренията на клиентите на Офис 1 в дарителски кутии. Как преценихте, че клиентите Ви ще припознаят каузата и дарителските кутии ще имат успех?

През 24-годишната история на компанията ни тя винаги е помагала на дарителски инициативи, тъй като възприемаме лично идеята да съдействаме навсякъде, където имаме възможност да го направим. В голямото семейство на Office 1 има над 400 служители, много от които имат деца и всички те прегърнаха каузата на „За Нашите Деца“ като лична мисия. Именно това ни подтикна да подкрепим фондацията с всички възможни ресурси. Основният бе активен контакт на търговските екипи с клиентите, чрез който се опитахме, и смятаме, че успяхме да предадем идеята и да запалим у тях искрицата на желанието на помогнеш.

  1. Какво е важно за Вас в партньорството с неправителствения сектор?

Една от основните ценности на Office 1 е да помага на малки, средни и големи – както клиенти, така и партньори и неправителствени организации. Вярваме, че имайки възможност да изразим подкрепата си, наша мисия е да я насочим към най-нуждаещите се. Семействата под грижата на фондация „За Нашите Деца“ имат шанса за щастливо бъдеще – това, което им е необходимо, е отдадеността на професионалистите от фондацията и средства, с които да реализират това бъдеще. Именно тук се припознаваме ние – като пазарен лидер, който не просто има възможността, а и мисията да помогне. Подкрепа изразяваме към всякакъв вид организации от неправителствения сектор, като най-лично въздействие върху нас имат тези, свързани с грижа за децата.

  1. Фондацията се разраства – вече достига до над 2000 деца и семейства годишно. Все по-важни за дейността ѝ стават партньорства с фирми като Office 1, които трайно обвързват своята политика за социална отговорност с каузата на фондацията. Как виждате съвместното бъдеще с фондацията?

Подкрепата ни към „За Нашите Деца“ ще продължава и занапред и се надяваме със съдействието на своите клиенти да постигнем положителна промяна в бъдещето на още деца. Целите ни за събраните средства са още по-амбициозни, тъй като мисията ни в настоящото партньорство е да променим към по-добро максимално много детски съдби. Благодарим на фондацията за предоставената възможност да помогнем и за позитивната комуникация, на която стъпва всяко успешно партньорство.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.