Първи грижи за новороденото – безплатна онлайн лекция с д-р Диана Аргирова.

януари 21 2022

Центърът за обществена подкрепа „За деца и родители“ към фондация „За Нашите Деца“ и УМБАЛ „Пловдив“ организират безплатна, онлайн лекция за бъдещи и настоящи родители с водещ изтъкнатият педиатър и началник на Отделението по Неонатология в бившата Окръжна болница д-р Диана Аргирова.

Лекцията ще се проведе в рамките на един ден, на 10 февруари от 14,30ч. по теми, касаещи първите грижи за новороденото. Целта е повишаване на информираността на настоящи и бъдещи родители по въпроси, свързани с отглеждането на новороденото през първия месец от живота му. Участниците ще имат възможност не само да слушат лекция, но и да наблюдават практически демонстрации при обсъждане на отделните теми в обучението.

На срещата-демонстрация всеки бъдещ родител, ще научи интересни и важни подробности, свързани с първите грижи за новороденото:

  • Как да къпем бебето?
  • Как да го храним правилно?
  • Как да се грижим за кожата на новороденото?

Фондация „За Нашите Деца“ ще подари на всеки участник в лекцията, книжка за майката и бебето, за да даде повече увереност и знания при отглеждането на новороденото.

Всеки, който желае да се включи в обучението следва да се регистрира до 08 февруари 2022, за да получат линк за достъп до лекцията в Google Meet.

За записване: 032/ 943 444, 0878 445 628 , s.slavcheva@detebg.org

Лице за контакт е Сибила Славчева,, ЦОП „За деца и родители“, фондация „За Нашите Деца“, Пловдив.

Обучението се провежда с подкрепата на The Human Safety Net  и  Дженерали България, които инвестират в развитието на нашите услуги за ранно детско развитие.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.