fbpx

Социалната ангажираност и съпричастността са базови ценности на летищния оператор „СОФ Кънект“

Обединяването на бизнеса и гражданските организации са от ключово значение, за да може една компания да се развива в отговор на нуждите на обществото.

май 17 2022

Хесус Кабайер, изпълнителeн директор на „СОФ Кънект“, концесионер на летище София.

Защо избрахте да подкрепите фондация „За Нашите Деца“?

За нас е чест да работим заедно и да помагаме в каузи, които са от значение за обществото и помагат на децата, които са най-уязвими в него. Избрахме да подкрепим вашата фондация, защото смятаме каузата „Мисия Украйна” за благородна и искаме да покажем съпричастността си към украинските семейства и съдбата им. Освен финансово, сме готови да сме полезни и с доброволчески труд.

 

Кои са приоритетите в политиката на „СОФ Кънект” като оператор на летище София за социална отговорност и устойчиво развитие?

„СОФ Кънект” вярва, че обединяването на бизнеса и гражданските организации са от ключово значение, за да може една компания да се развива в отговор на нуждите на обществото и да се подобрява средата за хората. Като летищен оператор ние се стремим да подобряваме пътническото преживяване на летището, като следваме нашия план за развитие, в който са заложени политики за социална отговорност към различни групи на обществото и зелени политики за устойчиво развитие с отношение към природата.

 

Как ценностите и каузите на фондация „За Нашите Деца” кореспондират с политиката за устойчиво развитие на вашата компания?

Социалната ангажираност и съпричастността са базови ценности на летищния оператор „СОФ Кънект”. Тук намираме пресечна точка и с фондация „За Нашите Деца”. Ценим нашето партньорство и планираме да го развиваме в бъдеще.

 

Какво е мястото на доброволческите инициативи сред служителите в компаниите?

Служителите са основен двигател на всяка компания и „СОФ Кънект” цени качествата на всеки един. Доброволческите инициативи са добър повод екипите да се опознаят по-добре, да научат за интересите на колегите си, да прекарат време заедно и да създадат добре сплотен екип, които да работи заедно в избраната посока. 

Програма за редовни дарения

Ре:дарител

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.