fbpx

Tyent България поставя на първо място здравето и детското щастие

ноември 18 2023

Oт тази есен Tyent България подкрепят каузата на фондация „За Нашите Деца“ за развитие и щастливо детство на най-малките деца в България. Те помогнаха за осъществяването на нашето най-голямо благотворително събитие Вечер на добродетелите като осигуриха воден бар за събитието и дариха йонизатор за вода за нашия благотворителен търг. Освен това със закупуването на техния високотехнологичен йонизатор UCE13 plus, 7% от стойността на покупката ще бъдат пренасочени като дарение за реализиране на дейностите ни в подкрепа на деца и техните семейства. Срещу покупката всеки клиент ще получи и сертификат за дарение от фондацията и Tyent. 

Кампанията е активна до края на годината. Срещу покупката всеки клиент ще получи и сертификат за дарение от фондацията и Tyent. 

Здравето на всеки от нас зависи от качеството на водата, която приемаме. Този факт стои в основата на ценностите на компанията Tyent – екип от хора, посветени на мисията да вдъхновяват всеки да поставя своето здраве и това на планетата на първо място. 

Високотехнологичните йонизатори за вода произвеждат най-чистата и жива йонизирана вода, пълна с антиоксиданти. Тяхната употреба замества десетки домакински пособия за почистване и обработване, което пести не само време и средства, но и изхвърлянето на 7000 пластмасови  бутилки за вода годишно на домакинство.  

С богата история и повече от 27 години опит в индустрията, компанията се е утвърдила като лидер в технологичния напредък в производството на йонизатори за алкална вода. 

Програма за редовни дарения

Ре:дарител

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.