fbpx

Дарете сега

Детството се случва само веднъж.

Заедно с нашите дарители и съмишленици променяме живота на хиляди деца в риск и техните семейства, за да ги дарим с надежда, увереност и шанс за развитие.

Всяко дете заслужава да расте обичано, подкрепяно и защитено. Дарете сега за щастливо детство в семейство!

Направете нужното, за да промените детския живот.

Нашият принос за Щастливо детство

За 29 години, посветени на работата за развитие и щастливо детство в грижовна семейна среда, подкрепихме над 16 000 деца и семейства в риск.

Бизнесът в подкрепа на нашата мисия

Бъдете част от общността на инвеститорите в ранното детско развитие.

Стратегическо партньорство
Маркетинг с кауза
Еднократно корпоративно дарение
Дарителство по ведомост
Спонсорство на събитие

Стратегическо партньорство:

Фондация „За Нашите Деца“ вярва в силата на партньорствата. Ръководени от стремежа ни да развиваме устойчиви и дългосрочни колаборации с отговорния бизнес, ние можем да предложим:

Изготвяне на индивидуален КСО проект, съобразен с визията, целите и възможностите на компанията || Представяне на план за ангажиране на служителите ||  Популяризиране на съвместното партньорство || Подробен финансов и наративен отчет за социалното въздействие от съвместното партньорство и ефектите върху децата и семействата, на които помагаме || Възможности за ангажиране на Вашите служители като дарители или доброволци.

Маркетинг с кауза:

Реализиране на кампания за отчисление на % или сума от продукт/услуга по избор на компанията || Подобрена клиентска лоялност и открояване от конкуренцията чрез промотиране на продукта/услугата с кауза || Популяризиране на съвместното партньорство.

Част от компаниите, с които реализираме успешни кампании за маркетинг с кауза са:

Компас

Допелхерц

Бочко

 

Еднократно корпоративно дарение:

Ако някоя от нашите 4 каузи Ви е докоснала като компания, можете да направите еднократно дарение, което да бъде насочено директно към нея:

Семейна подкрепа

Ранно детско развитие

Приемна грижа

Детска къща

Свържете се с нас на charity@detebg.org.

Дарителство от работното място

Лесен, сигурен и прозрачен начин да ангажирате вашите служители чрез ежемесечна подкрепа към нашата кауза, която се администрира директно от счетоводството на Вашата компания. Как?

✓ ИЗТЕГЛЕТЕ бързо и лесно своя формуляр ТУК.

✓ ПОКАНЕТЕ Вашите служители да го разгледат и да вземат информирано решение дали искат да станат редовни дарители. Желаещите могат да определята сума по избор, която да бъде дарявана всеки месец директно от заплатата им.

✓ ПОДАЙТЕ формулярите в счетоводството на компанията ви и изпратете копия до нас на charity@detebg.org.

Знаем, че винаги е по-въздействащо, когато имаме възможността лично да разкажем на Вашите служители за нашата кауза. Не се колебайте да се свържете с нас, ако това е нещо, което бихте искали да организираме заедно.

 

 

Спонсорство на събитие

Покривайки организационните разходи, свързани с фондонабирателните ни събития, като наш партньор вие бихте могли да ни помогнете да инвестираме всички набрани средства в каузите на фондацията.

Свържете се с нас на email: charity@detebg.org , за да Ви разкажем подробно за предстоящите ни събития и как чрез тях ще помогнем на децата и семействата, с които работим!

Програма за редовни дарения

Ре:дарител

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.

Щастливите истории на тези, на които помогнахме

На дъното в мрака единствената светлина винаги са децата

Ние от Фондация „За нашите деца“ продължаваме да подкрепяме Поля и вярваме, че за цялото семейство щастието тепърва предстои. Най-важното е, че и Поля вярва в това.  

Научи повече

С подходяща подкрепа и висока скорост в 3 клас

Михаела и Калоян - отбор на победители.

Научи повече

Курсa за кандидат-oсиновители завърши с нагласа за нещо значимо и много съкровено

Научи повече

Големите очаквания

Научи повече

Вая и Надежда – любов от пръв поглед

Такива истории ни се иска да ви разказваме по-често – щастливи, вълнуващи, пълни с любов и грижа.

Научи повече

Уроците, които получихме, докато учихме малката Петя да се движи.

Научи повече

Борбата за Калина и изгубеното й детство

Калина е осиновена от семейство Радина и Иван Данаилови, когато е на 4 годинки. Това е нейната история.

Научи повече

Лято в Детска къща

Нека да е лято, само да е лято!  
Тази песен звучи цяло лято в Детската ни къща, но със своя детски аранжимент и текст, който децата сами измислят всеки ден.  

Научи повече

Първи стъпки в детската градина – мечтана и чакана

Или как малките всекидневни неща, наистина променят света на едно дете.

Научи повече

Възможности за дарение

В България 324 000 деца живеят в бедност, а други 410 000 – в риск от бедност и социално изключване. Днес, по-спешно от всякога, тези деца и семейства имат нужда от подкрепата на цялото общество.

Дари по банков път
Дари време и експертиза
Дарителска кутия
Дари чрез SMS
Празнувай с кауза
Материални дарения

Дари по банков път

Ако за вас е по-удобно да дарите по банков път, нашата дарителска сметка (в български лева) е:

Кей Би Си Банк България ЕАД IBAN: BG 32 RZBB 9155 1060 5337 67 BIC: RZBBBGSF Титуляр: Фондация „За нашите деца“ --- Банка ДСК IBAN: BG 32 STSA 9300 0029 8366 17 IBAN: BG 87 STSA 9300 0029 8113 77 (€) IBAN: BG 20 STSA 9300 0029 8366 39 ($) BIC: STSABGSF Титуляр: Фондация „За Нашите Деца“/For Our Children Foundation

Дари време и експертиза

Времето е един от най-ценните ресурси, с които разполагаме. Затова високо ценим хората, които искат да ни подкрепят,  дарявайки своето време или експертни знания на каузата ни и на нашите екипи, които ежедневно работят, за да доведат мисията си до успех. Това може да се случи още по-лесно, когато сме заедно.

Ако сте експерт в дадена област и смятате, че чрез споделяне на Вашата експертиза можете да помогнете на фондацията или пък искате да бъдете доброволци спрямо нуждите, които организацията има, свържете се с нас на:

📧  charity@detebg.org

☎️   0884 663 720

Дарителска кутия

Имате идея за пространство (ресторант, козметичен салон, книжарница, аптека, магазини, ателиета и др.), където може да се постави дарителска кутия в подкрепа на нашата кауза? Искате Вашето място и неговите посетители да имат възможност да даряват всеки път лесно, като едновременно с това сте сигурни в какво се инвестират средствата? Вижте само част от партньорите ни, които избраха този инструмент за дарение и станете част от тях.

За повече информация се свържете с:

Ана-Михаела Търнева

📧   ana-m-tarneva@detebg.org

☎️   0882 515 527

Дари чрез SMS

Подкрепете ни чрез SMS:

DMS DETSTVO  на 17 777

 

Можете да ни подкрепите еднократно, или да се абонирате за ежемесечни SMS-и на стойност 2 или 5 лв.

Празнувай с кауза

Предстои ви прекрасен повод да празнувате – сватба, рожден ден, имен ден, 8-ми март, годишнина, а може би трябва да организирате корпоративно събитие?! Искате да посветите своя ден в полза на значима за обществото кауза?

Предизвикайте гостите на Вашето събитие да бъдат съпричастни към щастливото детство на децата в риск в България. Призовете вместо подаръци да дарят определените за това суми в полза на каузата ни, поставете кутия за дарения по техен избор или пък се лишете от често ненужните корпоративни подаръци за всеки служител, дарявайки средствата. Има много начини!

Нашият екип ще Ви подкрепи, за да сбъднете благородната си идея, по най-добрия начин.

📧 charity@detebg.org

Материални дарения

Помогнете ни да оптимизираме разходите си, като дарите продукти, за които в противен случай трябва да заплатим. По този начин спестените средства ще инвестираме в програмите ни за подкрепа на деца и семейства. От полза ще ни бъдат както неща от първа необходимост в грижата за новородени и малки деца – пелени, адаптирано мляко, козметика и пюрета, така и офис консумативи и канцеларски материали, оборудване и техника.

За повече информация се свържете с:

Василена Найденова

📧  v.naydenova@detebg.org

☎️   0887 0702 79