fbpx

Арт вечер на добродетелите 2018 в подкрепа на стотици деца и семейства в риск

27 октомври, 2018 19:00

Арт вечер на добродетелите ще събере на едно място културния, бизнес и дипломатически елит на страната в името на каузата на вечерта, която тази година е Сигурна семейна грижа за всяко дете. Сто процента от набраните по време на събитието средства ще бъдат инвестирани в подкрепа на стотици деца и семейства в риск, ще отговорим на специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и ще им дадем шанс да разгърнат своя пълен потенциал.

За първи път тази година с нашия дългогодишен приятел Игор Марковски ще предложим на участниците в благотворителното наддаване само отбрани произведения на изкуството с висока социална стойност.

Най-голямото ни благотворително събитие Арт Вечер на добродетелите 2018 е социална инвестиция, благодарение на която ще помогнем за подобряването на условията на живот за най-малките.

ПОВЕЧЕ за КАУЗАТА на АРТ ВЕЧЕР на ДОБРОДЕТЕЛИТЕ

Един от дългогодишните партньори и съмишленици на най-голямото ни благотворително събитие „Вечер на добродетелите“ е Игор Марковски и неговата фондация „Аполон и Меркурий“За 9-та поредна година получаваме безусловното му доверие, което ни вдъхновява да продължим да работим в името на повече детски усмивки в сигурна семейна среда. Благодарение на подкрепата на г-н Марковски и фондация „Аполон и Меркурий“ изграждаме връзка между изкуството и българските деца в риск, затвърждавайки синергията между различните проявления на културата и социалните услуги в подкрепа на родни, осиновителни или приемни деца и семейства.

 

 

Всеки, който желае да подкрепи каузата „Сигурна семейна грижа за всяко дете“, може да го направи като ДАРИ още СЕГА.