fbpx

Приказка за децата на Пловдив

15 юни, 2023 19:00

Фондация „За Нашите Деца“ има удоволствието да Ви покани на третото издание на благотворителната вечер „Приказка за децата на Пловдив“ на 15 юни (четвъртък) от 19:00 в Изложбена зала 2019 в град Пловдив.

Гоститите на вечерта ще имат възможността да се обединят около каузата да дадем шанс за развитие и грижа за над 1000 деца в ранна възраст от общините Пловдив, Марица, Куклен, Стамболийски, Асеновград, Перущица, Садово и Родопи.

С помощта на всички партньори и дарители, фондация „За Нашите Деца“ ще подкрепи новородени и малки деца до 7 години с различна степен на увреждания или трудности в развитието, както и деца в риск от изоставяне, за да растат пълноценно и хармонично, а техните родители да придобият нужните умения и увереност да полагат най-добрата грижа за тях.

Децата на Пловдив имат нужда от нашата подкрепа днес, за да отключат своя потенциал и смело да опознават света около себе си. Нека заедно им я осигурим!

Събитието се организира съвместно с The Human Safety Net – глобалната инициатива на Група Дженерали.

Потвърдете своето присъствие тук

Или се свържете със Светлана Тодорова на s.todorova@detebg.org, 0882 428323 до 8 юни 2023 г.

Участници

Георги Добрев

Изявен млад музикант, радващ със своето изкуство публиката в България и чужбина. Успешно завършва висшето си образование в АМТИИ - Пловдив със специалност „Изпълнителско изкуство - Кавал“. Понастоящем Георги Добрев се изявява с различни музикални проекти, формации и оркестри и е част от музикалната академия в Пловдив като оркестрант в щатен народен оркестър.

Китарен ансамбъл „Академика”

Уникална студентска формация от 13 класически и една акустична бас китара. Създаден е през 1997 г. в Пловдив с участието на студенти, които се обучават в АМТИИ, специалност „Педагогика на обучението по музика” в класовете на Стела Динкова и Милена Вълчева.

Вокална формация "Нова Магия"

Вокална формация Нова Магия е част от голямото музикално семейство на една от най-успешните школи за поп и джаз пеене в България - Арт Войс Център. 13-годишните възпитаници на Руми Иванова са носители на много награди от конкурси у нас и в Европа - като солисти и като формация. Участват в големи проекти, концерти и ТВ програми.

Спонсори и партньори

Спонсор

Спонсор

Партньор

Партньор

Партньор

Спонсори и партньори