fbpx

Стани 1 от 30

31 декември, 2022 00:00, Актуална кампания

Тази година фондация „За Нашите Деца“ празнува своите 30 години работа в подкрепа на най-малките деца в България, които срещат затруднения в своето развитие или са лишени от родителска грижа. Тези деца са каузата, на която сме се посветили. Вярваме, че подкрепяйки ги в най-ранната им възраст, можем да променим към по-добро целия живот, който им предстои. Търсим 30 души, за които децата са също толкова важни и искат да отбележат своя празник като го посветят на нашата голяма цел – развитие и щастливо детство за най-малките деца в България.  

Как да се включиш?  

Ако винаги си искал да промениш света, в наше лице си намерил организация, която ще ти покаже от къде да започнеш. Стани един от първите 30 рожденици, които ни подкрепят, и дай тласък на една нова традиция в България – празник с кауза. Помогни ни да съберем средства за малки деца с трудности в развитието или останали без родителска грижа – създавай социалната промяна с нас. 

Предвиди си малко време преди събитието, за да подготвим всичко. Свържи се с нас, за да получиш информацията и материалите, които ще са ти необходими. Сподели в поканата до своите гости за каузата и защо си я избрал. Използвай нашата платформа за дарения, през която приятелите ти лесно могат да дарят като напишат своето име и ключова дума, която си им посочил. За самото събитие ще доставим материали и кутия за дарения до посочен от теб адрес и после ще я приберем. Ще издадем грамота с цялата събрана сума – от даренията постъпили онлайн и тези събрани в кутията.

Какво ще направим с твоето дарение? 

Подкрепяйки фондация “За Нашите Деца”, ти се доверяваш на една от най-старите организации в България, която през своето съществуване е помогнала на над 18 000 деца и семейства в страната. 

С твоето дарение ще осигурим безвъзмездна подкрепа за деца от квалифицирани логопеди, рехабилитатори, детегледачи, психолози, специалисти в ранното детско развитие и социални работници. 

За родителите организираме обучения за грижи за бебета, курсове за подготовка на осиновители, групи за самоподкрепа на осиновители и приемни родители, оказваме психологическа подкрепа на семейства, които изживяват труден момент. 

Кой ще ти помогне за организацията?

Ана–Михаела Търнева | ana-m-tarneva@detebg.org или charity@detebg.org, тел. 0882 515 527

ВКЛЮЧИ СЕ

Какво ще ти предоставим?

Кутия за дарения

В пакета от материали от нас, главно място ще заема специално изработена дървена кутия за дарения, в която твоите гости ще могат да оставят своята подкрепа за каузата под формата на парични средства.

Информационни материали

За да знаят присъстващите на твоя празник каква е инициативата, която подкрепяш, ще получиш от нас и информационни материали с описание на нашата дейност.

Подарък

В знак на нашата признателност, ще получиш и малък подарък от фондацията за твоето парти.

Грамота

След като ни предадеш своето дарение, ще ти издадем поименна грамота за оказаното съдействие.

Участници 1/30

Цанко Коловски

"Най-важните два дни в живота ти са денят, в който си роден, и денят, в който разбереш защо."
- Марк Твен

Мария Богданова

"Реших да се включа в инициативата за подкрепа на деца, защото най-чистото и истинско на този свят са те - нашите деца!"

Свържи се с нас и това може да си ти.

Свържи се с нас и помогни на дете.