fbpx

Вечер на скритите таланти

14 юли, 2022 20:00, Топлоцентрала

Фондация „За Нашите Деца“ има удоволствието да Ви покани на второто издание Вечер на скритите таланти на 14 юли (четвъртък) от 20 ч. в Топлоцентрала.

По време на събитието, изявени личности от бизнес и дипломатическите среди ще представят своите скрити таланти, които ще бъдат оценявани под формата на дарение. Средствата, събрани по време на събитието, ще бъдат в подкрепа на деца, лишени от родителска грижа, настанени в Детска къща.

Детската ни къща е място на надежда и спасение за шест деца от 3 до 7 г., които са изоставени или временно разделени от своите родители. В нея получават обич, подкрепа и индивидуална грижа, докато за тях се намери постоянно или се върнат в родното семейство. От създаването си през 2012 г. досега, Детската къща е променила света на 68 деца – всички те днес растат щастливи и обичани в семейство.

Всеки човек се ражда с безпределни възможности и таланти, които се развиват благодарение най-вече на обичта и грижата в семейната среда. За съжаление тези така важни условия не са даденост за всяко дете. Децата, настанени в Детска къща , по-скоро нямат този късмет… Нека обедимим талантът и великодушното сърце в подкрепа на Детска къща.

Билетът за събитието е 50 лв. и е 100% дарение за каузата.

Може да заплатите своя билет по банков път на дарителска сметка: BG32 RZBB 9155 1060 5337 67 като в основание напишете 14.07 или онлайн през дарителската ни страница като отбележите 50 лв и добавите своите имена тук.

Можете да заплатите своя билет и на място непосредствено преди събитието, като предварително заявите своето място на charity@detebg.org

Вземи билет

Водещ

Христо Пъдев

Завършва НАТФИЗ със специалност Актьорство за драматичен театър в класа на проф. д-р Атанас Атанасов. След две години и половина в Пловдивския театър, Христо става част от трупата МГТ „Зад канала“. Освен с роли в театъра, той участва в телевизионни сериали и предавания.

Участници

Борис Гюров

Изпълнителен директор, BS Globalpharma
---
Борис Гюров е възпитаник на Университета за национално и световно стопанство. Магистър по бизнес администрация и завършена степен MBA, International Relations and Affairs.

Тони Макмъри

Управляващ директор, Ingram Micro
---
Тони Макмъри е британец, който живее в България от почти 4 години. През последните 15 години е събрал повече от 100 000 долара в Обединеното кралство, организирайки различни благотворителни кампании – от маратони, каякинг по реки, колоездене и изкачване на планини.

Като изпълнителен директор на Ingram Micro Bulgaria, управлява екип от повече от 1200 души. Специално за Вечерта на скритите таланти, Тони изважда един от любимите си музикални инструменти, на който не е свирил повече от 30 години.

Савина Цукева

Изпълнителен директор, "СТРОЛ - 1000" АД
---
Инж. Савина Цукева е възпитаник на Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия - София. От 2017 г. е изпълнителен директор на "СТРОЛ - 1000" АД - компания с основна дейност Консултантски услуги, оценка на съответствието на инвестиционни проекти и упражняване на строителен надзор.

През свободното си време инж. Цукева обича да се разхожда в планината и да прекарва време със семейството си. По време на вечерта Савина ще ни пренесе в света на музиката, благодарение на красотата на гласа си.

Лилиана Маркова

Старши фондов администратор в Apex Group Ltd, Transfer agency
---
Лилиана Маркова има Диплома бакалавър по бизнес администрация и магистърска степен по актюерство и управление на риска в СУ. Един семестър учи в университета в Тулуза. Лилиана Константинова-Маркова натрупва дългогодишен опит като последователно заема различни позици във финансовия и застрахователния сектор. Заедно със съпруга си Евгени Марков, Лилиана основава школа за салса и латино танци Palante Dance Project. Създадтел е и на платформата за взаимопомощ PaTidemi. „Имаме огромна нужда да говорим за това, което се случва в душите ни. И всъщност говоренето за това, което изживяваме, за мен, е половината от това да си помогнем.“

Тодор Желязков

Президент и главен изпълнителен директор на inHEART. Член на борда на директорите на Neo Gravity и Vave Health.
---

Рамона Стоянова

Собственик и управител на Преводаческа агенция СOФИТА ООД
---
Рамона Стоянова е магистър филолог с френски, английски и италиански език. През 1989 г. слага началото на първата в България частна преводаческа агенция, заедно с партньора си, с който освен агенцията създават и ново семейство. Днес тя успешно споделя развитието и управлението на разрастващия се бизнес със своите 3 дъщери, които освен това са я дарили с 6 очарователни внуци. Приемен родител на тийнейджър, който не само успя да влезе във Френската гимназия, но в момента завършва социална педагогика в СУ. Веруюто в живота й е: Съвършенството е непостижимо, но стремежът към него прави света по-добър!

Антон Бъчваров

Мениджър партньорства в най-големия образователен сайт в България- Уча.се (www.ucha.se).
---
Антон Бъчваров завършва висшето си образование във Великобритания и е бил част от екипа на КПМГ България и Пиеро 97. Членувал е в Български червен кръст, Европейски младежки парламент, AIESEC и Enactus (SIFE). Антон ръководи екип “Партньорства” в най-големия образователен сайт в България-Уча.се (www.ucha.se). За 7 години неговият екип успява да позиционира Уча.се като основен дигитален помощник за българските преподаватели, сключвайки партньорства с 70 % от училища в България (1,700+). Извън професионалното си развитие, Антон посвещава голяма част живота си на спорта и за Вечерта на скритите таланти ще ни пренесе в света на бойните спортове и бразилското жиу житсу.

Спонсори и партньори