fbpx

По Коледа стават чудеса и с ваша помощ ще го докажем за 11-и път!

Каним ви да се включите в нашата традиционна кампания "Тази Коледа чудесата правите Вие!", като изберете един от четирите механизма или създадете ваша собствена инициатива. Така ще помогнете на стотици деца, за които Коледа е просто ден от календара. Вече 31 години помагаме на най-уязвимите деца и техните семейства – деца останали без родителска грижа, деца с трудности в развитието и деца в риск от изоставяне. Успяваме да сме до тях, защото вие сте до нас!

Заявете своето участие на charity@detebg.org или тел. 0882515527.

Коледни Предизвикателства

Организирайте забавна коледна инициатива в офиса и чрез нея съберете средства за уязвими деца и семейства, за които Коледа е просто ден от календара.

Търг на ненужните вещи
Вкусът на Коледа
Коледна викторина
Коледен следобед на талантите
Коледно кино в офиса
Коледа от старите ленти
Коледа в последния час

Поканете колегите да извадят вещи, които вече не ползват, и да ги подготвят за нов живот! Със събраните вещи организирайте търг, на който всеки от екипа  може да да наддава за ненужните вещи на някой друг. Със сигурност ще се намери колега, който има нужда от още един комплект ръкохватки или от хубава книга в студените зимни дни. Сумата от продадените вещи ще бъде вашият принос към нашата кауза.

На ваше разположение е и плакат с информация за събитието

Празничната трапеза ни събира заедно и ни изкушава с аромат на ябълки и дъх на канела. Пригответе различни кулинарни изкушения и посрещнете Коледа във Вашия офис. Организирайте благотворителен обяд, обединете се на приготвената от целия екип трапеза, споделете вълнението си от предстоящите празници – и всичко това в името на добра кауза!

Поставете кутия за дарения и помолете всеки, който опита от храната, да остави сума по избор в подкрепа на фондация „За Нашите Деца“.

За целта можете да ползвате плакат с информация за събитието и етикет за дарителската кутия или буркан.

Обичате ли загадки? Зъби няма, а пък хапе. Що е то?

Ако отговорът на първия въпрос е да, имаме идея – организирате забавна Коледна викторина в офиса! Поканете всеки желаещ да направи дарение за каузата, за да участва във викторината. Създайте отбори, раздайте въпросите и определете време за тяхното решаване. Забавлявайте се, налучквайте отговорите и нека този отбор, който има най-много верни отговори, победи! Осигурите награда за печелившите и утешителни награди за останалите.

За ваше улеснение сме подготвили въпроси за викторината, които можете да ползвате.

Дали в забързания работен график сте имали възможността да опознаете колегите? Отделете един празничен следобед, в който всички да се забавляват със скритите таланти на останалите. Организирайте празнично караоке в офиса или комедиен следобед, а защо не и класическо шоу на талантите, в коeто всеки може да се включи с каквото избере? Коледното настроение, обвързано с подкрепа на кауза, със сигурност ще вдъхнови колегите да донесат китарата си в офиса, да изпеят песен, да изненадат със своите спортни умения или друго. Оценете таланта на колегите, като дарите за техните изпълнения в специална кутия или буркан.

За целта изтеглете:
✅ Текстовете на любими коледни песни
Грамота за най-добрите изпълнители
Плакат с информация за събитието
Етикет за дарителска кутия или буркан

Сигурни сме, че в офиса имате проектор и стена, на която представяте важни презентации. А знаете ли, че тя може да се превърне и в чудесен екран за кино? Изберете забавен коледен филм и организирайте следобедно кино с колегите. Помолете ги да заплатят цената на стандартен билет в подкрепа на деца, които никога не са ходили на кино.

За целта изтеглете:
Билети за кино
Плакат с информация за събитието
Етикет за дарителска кутия или буркан

Първата среща с Дядо Коледа или Дядо Мраз, първото Новогодишно тържество – независимо колко време е минало, всички пазим спомена за тези мигове в стари албуми със снимки. Организирайте весела игра в офиса, като помолите колегите си да донесат снимки от детската градина или дори яслата, на които присъства белобрадият старец. Разбъркайте ги и познайте кой от колегите е на снимката. Спомняйки си за хубавите моменти от миналото, дарете избрана от Вас сума и направете по-светло бъдещето на българските деца в риск.

За целта изтеглете:
Плакат с информация за събитието
Етикет за дарителска кутия или буркан

Последният работен час в последния работен ден преди Коледа е изпълнен с вълнение от предстоящите празници. В знак на подкрепа към децата, които няма да имат шанс да посрещнат Коледа със своето семейство, предложете на колегите си да дарят своето възнаграждение за последния работен час преди празниците. Подгответе грамоти за всички, които се включат.

За целта изтеглете:
Грамота за участие
Плакат с информация за събитието
Етикет за дарителска кутия или буркан

Продукти с кауза:

Тази Коледа обединяваме социално отговорни бизнеси, които заедно със своите клиенти ще подкрепят усилията ни да осигурим шанс за развитие и щастливо детство на децата в ранна възраст. Всеки участник в кампанията ще дари част от своята печалба през декември, като отчислява сума от избран продукт. Разгледайте къде и какво можете да пазарувате с кауза:

Crazy Diamond

5% от избрано ястие всеки ден

Ресторант "Димитров"

3% от оборота за целия месец декември

Chateau Copsa

1 лв. от всяка направена онлайн резервация

Wonderland

10% от всяко вино и гофрети с горски плодове

SOHO

30% от еднодневен пакет

Green Deli Cafe

5% от всички кафени напитки

Altruist Urban Cafe

10% от всяка коледна напитка Джинджърбред лате

café LAVÉ

10% от продажбите на топли напитки

Занаятчийско бутиково Ателие "Modica Artisan Chocolates"

5% от артикули от категорията "Коледа и Нова година"

13Grams

13% от празнична кутия с 20 ръчни бонбона с 5 различни вкуса

L'Occitane

5% от крем за ръце с масло от карите

ZOYA

20% от всеки коледен шейк

Магазин за детски играчки Smart Baby

5% от всяка продажба

Ecoplay

5 лв. от всяко килимче за бебета и деца

Gift Come Ture

100% от ваучерите в категория “за дете“

Olimport

15% от подаръчни кутии и селектирани продукти

MIAM mini market

10% от гранола, горещ шоколад, мед и др. или коледна кутия

The Beautècary

3% от пордуктите с марка Declaré

ВитражЪ

50% от стъклени играчки за елха

Melani Martin Photography

20 лв от всяка коледна фотосесия

Fabele

1% от всички продажби

V'ZAR'O

50% от тениска с кауза

Фабрика за матраци Тед Бед

1 лв. от всеки матрак Favorite Nova Orthopedic

Коледни картички

Зарадвайте своите близки, приятели, служители или бизнес партньори, подкрепяйки нашата дейност. Картичките са рисувани от българската художничка Нанда Ментешева и могат да бъдат закупени единствено от фондация "За Нашите Деца".

Всички картички са с размер А6. Стойността на 1 бр. картичка е 3 лв. За да закупите картички е нужно да се свържете с нас на charity@detebg.org, да ни дадете името на картичката, която сте харесали, и броя, които искате да получите.

100% от продажбата на картичките се инвестира в каузата на фондация "За Нашите Деца".

  1. Харесайте си картичка/и и изберете колко броя желаете
  2. Свържете се с нас на charity@detebg.org или тел. 0882515527
  3. Заплатете по банков път на: Кей Би Си Банк България ЕАД IBAN: BG 32 RZBB 9155 1060 5337 67 BIC: RZBBBGSF Титуляр: Фондация „За нашите деца“

Изберете да дарите част от бюджета си за подаръци

Фондация "За Нашите Деца" предлага безвъзмездно достъп до психолог, рехабилитатор, логопед, музикотерапевт и редица други специалисти в областта на ранното детско развитие, благодарение на подкрепата на нашите партньори и дарители. Изберете тази година да дарите част от средствата, които сте отделили за подаръци за служители, партньори или приятели в подкрепа на деца, които не знаят какво е да получиш подарък за Коледа.

Можете да направите лично дарение на detebg.org/dari-sega, чрез бутоно по-долу или да се свържете с нас на charity@detebg.org, ако желаете да направите корпоративно дарение.

За всеки човек, от чието име сте решили да дарите, ще издадем красива подаръчна карта. Картите са индивидуални – с Ваше лого и послание и с възможност ръчно да се напише името на получателя. С подаръчната картичка всеки ще научи, че едно добро дело е направено от негово име.

Участници

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. At cumque doloremque id incidunt modi nulla obcaecati repellendus voluptas. Amet cum dicta non. Maiores molestiae nisi repellendus vitae voluptates. Tenetur, vel?

Кампанията е носител на наградата на Столична община „Кампания на годината - Добри практики в сферата на социалните услуги“.