8 години подкрепа от LR Global Kids Fund за нашата Детска къща

ключовите инвеститори в ранното детско развитие

април 28 2021

LR Global Kids Fund e иницииран от компанията LR Health & Beauty през 2009 година.

Фондът е базиран на колективната отдаденост към различни каузи посветени на деца на компанията, служителите ѝ, търговските партньори и клиентите.

Гордеем се, че LR Global Kids Fund ни подкрепя от 8 години – 8 години на качествена грижа, щастливи моменти и мечти за всяко дете в Детската ни къща, разделено от своите родители, заради насилие, специфично състояние или поради друга причина. Това е възможно единствено с подкрепата на отдадени партньори с големи сърца, именно като LR Global Kids Fund.

Предоставената ни подкрепа през 2021 ще бъде инвестирана по традиция в скъпа за тях кауза – Детска къща и нейните малки обитатели. Благодарение на нея децата ще продължат да получават индивидуална грижа, внимание и любов от нашите детегледачки и специлизирания ни екип от социални работници.

„Много сме щастливи, че LRGKF продължава да подкрепя фондацията и, че можем да увеличим подкрепата си тази година.  

Каузата е много близка до сърцата ни. Искрено благодаря на всички български партньори на LR за техния принос като спонсори на LRGKF и съответно на фондацията. 

Личното благополучие се обезсмисля, ако не го споделяме с тези в нужда. „

– Иванина Донно – Изпълнителен директор на LR България.

 

Необходими са емпатия и дълбоко разбиране относно инвестициите в ранното детско развитие, защото знаем, че резултатите от тях не могат да бъдат видими мометално. LR Global Kids Fund и българската централа на LR са истински визионери и сме горди да споделяме нашата визия за развитие и щастливо детство точно с тях.

Радостни сме и че представители от LR в България са активно включени в живота на фондацията, помагайки заедно с нас на децата и семействата, с които работим.

Благодарим от сърце, че заедно успяваме да осигурим най-добрата грижа за децата, които нямат друг шанс да я получат!

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.