fbpx

Британецът Тони Макмъри те предизвиква в подкрепа на каузите на фондация „За Нашите Деца“

„За мен е едновременно привилегия и чест да посветя предизвикателството си да покоря 56-те български върха на организацията“

юли 31 2023

През месец май 2022 г. британецът Тони Макмъри си постави амбициозната цел да покори 56 български върха над 2 500 м., като същевременно с това предизвикателството набира средства в подкрепа на каузите на фондация „За Нашите Деца“. 

„С повече от 20 години благотворителна дейност за набиране на средства зад гърба си, винаги съм се фокусирал върху две ключови цели във всичко, което правя – набирането на ресурси и повишаването на осведомеността за работата на благотворителната организация.“, казва изпълнителният директор на Ingram Micro Bulgaria и допълва: 

„Работата на фондация „За Нашите Деца“ е лесна за разказване, защото в основата ѝ са хората. Тези, които подкрепят организацията. Тези, които работят ежедневно, за да направят живота на другите по-добър и най-важното – хората и децата, които получават подкрепа от организацията. За мен е едновременно привилегия и чест да посветя предизвикателството си да покоря 56-те български върха на „За Нашите Деца“.“ 

Благодарение на инициативата му организацията се стреми да обедини повече хора около важността на ранното детско развитие и проблемите, пред които са изправени децата и техните родители в този най-важен период. 

Станете част от предизвикателството Bulgarian 56 Peaks Challenge и го подкрепете чрез Платформата. 

Тони Макмъри е роден във Великобритания и живее в България от почти 5 години. През последните 15 години е събрал повече от 100 000 долара в Обединеното кралство. Организирал е и е участвал в различни благотворителни кампании – от маратони, каякинг по реки, колоездене и изкачване на планини. Тони се мести в България през юни 2018 г. със съпругата си Шарън. От тогава е изпълнителен директор на Ingram Micro Bulgaria и управлява екип от повече от 1200 души. 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.