Bulgaria Tattoo Expo подкрепя фондация „За Нашите Деца“ за поредна година

Bulgaria Tattoo Expo ни подкрепят за втора поредна година. По време на миналогодишното си събитие, те дариха на нашите каузи сумата, набрана от продажби на онлайн билети, надхвърляща 2400лв.

септември 20 2019

Bulgaria Tattoo Expo ни подкрепят за втора поредна година. По време на миналогодишното си събитие, те дариха на нашите каузи сумата, набрана от продажби на онлайн билети, надхвърляща 2400лв. Научете повече за тях в интервюто им пред фондация „За Нашите Деца“:

1. Как научихте за фондация „За Нашите Деца“?

Научих за вас съвсем случайно. Веднъж, докато бях в Южния парк, дадох дарение от 5 лв. на момиче от фондация с подобни на вашите име и лого. За съжаление по-късно се оказа, че съм бил подведен от хора, спекулиращи с доброто ви име и за лични облаги. Този случай ме накара да проуча въпроса и така попаднах на вашата фондация. Запознах се с вашите каузи и ми хрумна идеята, че може да сме ви полезни. След това обсъдих възможността с колегите ми и решихме да ви потърсим.

2. Как Вие, заедно с целия Ви екип преценихте, че искате да ни подкрепите?

На мен, а и на целия екип ни се иска да сме полезни по различни начини на обществото, да сме социално ангажирани и да даваме добър пример. Вярваме в това, че човек трябва да помага и да дава, ако иска да му се върне. Личната ми мотивация и вяра е, че доброто привлича добро.

3. Каква е Вашата лична кауза и какво Ви вдъхновява?

Общата ни кауза е да създаваме вдъхновяващо събитие за татуировки, като същевременно докажем, че в България може да се правят такива на световно ниво. Вдъхновяваме се от други световни събития, свързани с татуиране, и мечтата ни е след най-много 5 години да сме едно от тях.

4. Към кой спомен от детството се връщате най-често и какво бихте казали на днешните деца, които тепърва ще откриват себе си?

Спомените ми от детството ми са свързани с моя роден град Лом, река Дунав и приятелите там. С безгрижните детски мигове навън по прашните ломски улици.
На днешните деца бих казал да излязат навън, да тичат и да играят с други деца, сега имат това време. Да търсят себе си в играта, само така могат да опознаят себе си – в общуването с другите. Аз така правех.

Присъединете се към събитието им, което ще се проведе на 28 и 29 септември в зала 3 на НДК, София. Там можете да откриете и дарителски кутии на фондация „За Нашите Деца“.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.