Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ празнува своя пети рожден ден

През октомври тази година, Център за обществена подкрепа „За деца и родители” празнува своя пети рожден ден.

октомври 02 2014

През октомври тази година, Център за обществена подкрепа „За деца и родители” празнува своя пети рожден ден. Пет години, през които екипът на фондация „За Нашите Деца” в Пловдив, благодарение на своя индивидуален подход и висок професионализъм, помогна на повече от 800 деца да живеят обичани в сигурна семейна среда.

„Това нямаше да е възможно без всеотдайната работа на екипа на центъра”, сподели директорът на ЦОП „За деца и родители” Марияна Петрова . По думите й най-големият успех на центъра са детските усмивки и очите на родителите, пълни с обич и надежда в доброто бъдеще на своите деца. „Благодаря на колегите си за тяхната отдаденост, обич и уважение към детето. Благодаря им за вярата в родителите и семейството, за умението да ги подкрепят и насърчават”, добави още Марияна Петрова.

Центърът е място, където всеки родител и дете получават нужните им уважение, доверие, съпричастност, подкрепа и сигурност. Принос за успехите на ЦОП „За деца и родители” неминуемо имат и партньорите на фондация „За нашите Деца“, които припознават мисията й като своя.

„Благодаря за доверието на община Пловдив, която за втори път повери управлението на ЦОП „За деца и родители“ на фондация „За Нашите Деца“. Благодаря специално на колегите от системата за закрила на детето за споделената кауза и ежедневни усилия за добруването на децата. Благодаря на екипите на МБАЛ „Пловдив“ и МБАЛ „Св. Мина“ за професионализма и партньорството. Благодаря и на всички здравни работници в Пловдив, които отвориха вратите и сърцата си, за да сме заедно в усилията за по-добро бъдеще на децата” – не пропусна да добави Марияна Петрова.

Екипът на ЦОП „За деца и родители” си пожелава да запази своя висок професионализъм и да прави живота на все повече деца и семействата по-светъл и изпълнен със споделени радости.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.