fbpx

Четирима наши съмишленици се присъединиха към Настоятелството ни

Четирима наши съмишленици се присъединиха към екипа на Настоятелството на фондация „За Нашите Деца“. На тях разчитаме за стратегически насоки в изпълнението на нашата мисия в подкрепа на развитието на децата от ранна възраст.

декември 17 2020

Четирима наши съмишленици се присъединиха към екипа на Настоятелството на фондация „За Нашите Деца“. На тях разчитаме за стратегически насоки в изпълнението на нашата мисия в подкрепа на развитието на децата от ранна възраст. Обединени от каузата ни нито едно дете да не живее и ден извън семейство, те ще инвестират най-ценното – своите знания, опит и ентусиазъм в името на развитието на организацията и успеха на това, което правим вече 28 години.

Цветомир Узунов, доц. Велина Тодорова, Евгений Кънев и Божидар Нейчев са новите членове на стратегическия екип на фондацията, в резултат на задълбочени дискусии и решение на сегашните членове Анелия Димова, Методия Чадиковски и Силвия Цанова.

Запознайте се с тях:

 

Божидар НейчевБожидар Нейчев има 25-годишен опит в консултирането на клиенти в ключови приватизационни и частни сделки в различни сектори, стратегически анализи за навлизане и оттегляне от пазара, преструктурирания, ликвидационни и заздравяващи услуги, както и оказване на съдействие при сливания и придобивания.

Той е един от старшите съдружници на PwC (Прайсуотърхаускупърс) за Централна и Източна Европа.  През последните две десетилетия е основал или развил повечето от офисите на фирмата на Балканите. 

 

 

 

Доц. Велина Тодорова е член на Комитета по правата на детето на ООН от 2016 г. Преди броени дни тя беше преизбрана за втори мандат на тази позиция. Доц. Тодорова е юрист по професия и преподавател по „Гражданско и семейно право“ в Пловдивски университет и Българска академия на науките. Превърнала е каузата за щастливо детство в своя професия. Приятел на  фондация „За Нашите Деца“ от дълги години, през 2016 г. тя беше патрон на най-голямото ни годишно благотворително събитие Вечер на добродетелите.

„Познавам устойчивостта на фондацията и екипа, които продължават да подкрепят децата и семействата им много успешно.  Винаги съм готова да ги подкрепя, заради каузата, която ни обединява.“

 

член на настоятелствотоЕвгений Кънев досега подкрепяше фондацията като член на нашия Консултативен съвет. Той е управляващ съдружник в Инвестиционно-финансова консултантска компания „Маконис“, чиято дейност е насочена към консултиране на сделки с компании, бизнес оценки, банкиране.

 

„При сегашната демографска реалност, единственият начин да сме сигурни в бъдещето на нацията е да работим за добри стартови условия в живота на всеки един български гражданин.“

 

 

Цветомир Узунов е със сериозен опит във финансовата сфера. Той е дългогодишен финансов директор в ING България, а отскоро отговаря глобално за развитието на голям рейтингов модел на ING България. Според г-н Узунов:

Децата са най-важното нещо в живота ни. Нещо, което формираме и оставяме след себе си. България, за съжаление, се нарежда на последните места в ЕС по отношение на риска от бедност и социално изключване. Това важи в още по-голяма степен за най-уязвимите групи и хората в неравностойно положение. Зрелостта на обществото се определя от отношението му към най-уязвимите. Нека заедно да създадем по-добро бъдеще за децата на България. За мен е чест и привилегия да подкрепя каузата на фондация „За Нашите Деца“.

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.