fbpx

Да има повече щастливи детски лица през 2011 г. си пожела екипът на „За Нашите Деца”

декември 20 2010

Коледно тържество събра екипа и доброволците на фондация „За Нашите Деца”, за да прекараме няколко часа заедно и да споделим надеждите си за следващата година.

 

Тържеството откри Иванка Шалапатова – директор на фондацията, която благодари на екипа и доброволците за тяхната неуморна работа и усилия през годината. „Щастлива съм, че всички отделихме няколко часа от напрегнатото ни ежедневие, за да си пожелаем весели празници и да се заредим с положителни емоции и настроение. Пожелавам ви най-вече много здраве и сили, за да продължавате да помагате на повече деца да имат свое семейство и да се чувстват обичани” – каза директорът на фондацията. „В личен план се надявам, че през първия месец на следващата година Дядо Коледа ще ме дари с най-прекрасният дар – моето бебе. Във времето, когато аз ще съм отдадена на своето семейство, Елка Налбантова ще заеме моята роля на директор в организацията и ще ви подкрепя във вашата работа.” – каза още Иванка Шалапатова.

 

„Скъпи колеги и приятели, пожелавам си за следващата година да продължаваме да бъдем все така сплотен и отдаден на работата си екип. Силно вярвам, че когато всички ние сме обединени от една обща цел, ще успеем да я сбъднем. ” – бе пожеланието на Елка Налбантова, която ще изпълнява длъжността директор на фондацията по време на майчинството на Иванка Шалапатова.

 

Празникът продължи с традиционно теглене на късмети и раздаване на подаръци от Дядо Коледа. В ролята на добрия старец беше Костадин Стоилов, който е член на Настоятелството на „За Нашите Деца”. След това всеки отправи своите пожелания към фондацията за следващата година на символично дърво на желанията. Накрая на вечерта всички си пожелахме да има повече щастливи детски лица през 2011 г.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.