fbpx

Деца творят „За Нашите Деца“

Днес е специален ден – от една страна ден на солидарността, а според българските обичаи и традиции, е Игнажден. Именно за това много се радваме, че в ден като този прекрачихме прага на частно училище Азбуки и бяхме гости на малките добротворци от 3А и 3В клас.

декември 20 2018

Днес е специален ден – от една страна ден на солидарността, а според българските обичаи и традиции, е Игнажден. Именно за това много се радваме, че в ден като този прекрачихме прага на частно училище Азбуки и бяхме гости на малките добротворци от 3А и 3В клас. Срещнахме се с тях, техните ръководители и родители, за да кажем голямо „Благодаря!“ за поредицата инициативи които организираха заедно със своите учители и родители в подкрепа на приемните деца за които фондация „За Нашите Деца“ се грижи. Мотивирали са ги съвсем по детски чистото им желание и тези деца да имат играчки като тях. Пожелаха им искрено да имат свое истинско семейство и „всички те да бъдат щастливи“!

След продадените благотворителни книжки за Деня на будителите, приготовленията на коледни сладкиши за училищния базар, изработените в мащабни количества празнични картички, разпродадени в местоработите на техните родители, децата имат нова цел за часовете си „по добродетели“. Още в първите дни на новата година, 3А и 3В клас ще запретнат ръкави за изработване на мартенички в подкрепа на децата в приемни семейства.

 

Още едни деца твориха за деца по случай коледните празници. Малчуганите от Детска градина Малки Стъпки, част от училищния комплекс Азбуки,  организираха поредна инициатива в подкрепа на фондация „За Нашите Деца“. Този път, в работилнички, с ентусиазъм и вдъхновение те изработиха картички, снежни човеци и всевъзможни творения, които предложиха благотворително в предколедния им базар. Със събраните от тях средства ще подкрепим бебетата в Детската къща на фондацията.

Няма как да не направят впечатление будните погледи и искрици в очите на всички тези деца! Искрици, които видяхме и в очите на техните ръководители и родители. Ние от фондация „За Нашите Деца“ ще се погрижим да пренесем този плам и в очите на децата в нужда, които днес разчитат на всички нас!

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.