Децата от Fusion Academy в подкрепа на свои връстници

От редица години една от водещите академии в сферата на обученията и изкуствата Fusion Academy и фондация „За Нашите Деца“ вървят рамо до рамо в съвместната мисия за правото на всяко дете да расте сигурно, обичано и щастливо.

декември 27 2018

От редица години една от водещите академии в сферата на обученията и изкуствата Fusion Academy и фондация „За Нашите Деца“ вървят рамо до рамо в съвместната мисия за правото на всяко дете да расте сигурно, обичано и щастливо. Екипът на Fusion Academy вярва, че неталантливи деца няма, а това което е нужно, е предоставянето на възможности за изява и развитие – ценност, в която вярваме и ние. Те споделят, че изкуството не е фиксирана величина. Изкуството е въздействие, промяна към по-добро, обич, семейство. За да си артист, преди всичко трябва да си човек. Да носиш доброто в себе си, да търсиш красивото в света, да го пресъздаваш, предаваш, подаряваш на хората. За да си артист, трябва да умееш да работиш в група, да си толерантен, да усещаш партньора си, да си в синхрон с трупата. Те заедно създават и заедно променят хората, докоснали се до тяхното изкуство.

Тази година благодарение на подкрепата на Fusion Academy, гостите на най-голямото ни благотворително събитие Арт вечер на добродетелите 2018 си тръгнаха с уникален спомен от вечерта, а именно творба на малките артисти от академията. Тяхната неподправена интерпретация на товa какво е семейството и колко важно е то за всички нас, помогна на присъстващите да усетят каузата на фондацията още по-близка. Но това е само малка част от огромните добрини, които възпитаниците на академията сътворяват за фонацията и децата, които имат нужда от подкрепа. Благодарение на тях, компании, решили да се ръководят от творческата енергия на децата в академията, подпомогнаха фондацията със средствата от продажбата на коледни картички, които изработиха ръчно.

Много са споделените поводи с Fusion Academy, които карат екипа на фондация „За Нашите Деца“ да продължава все така устремено и с усмивка да се бори за едно от най-съществените неща в обществото ни – сигурното и щастливо детство в семейство. Пореден такъв повод бе Коледното тържество на академията, където с талантливите добротворци успяхме да поговорим за това как те ни подкрепят, колко е важно да си добър, да доброволстваш, да споделяш и да помагаш на деца и семейства в нужда не само по Коледа.

А накрая завършихме срещата си с обща снимка, а децата сами инициираха да се извика „СЕМЕЙСТВО“ докато сме всички заедно. Защото и за тях, семейството е най-важно.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.