Децата от нашата Детска къща се срещнаха с Дядо Коледа за първи път

С наближаването на празниците се засилва и празничното настроение в нашата „Детска къща“.

декември 11 2019

С наближаването на празниците се засилва и празничното настроение в нашата „Детска къща“. Днес най- малките бебета, които подкрепяме се срещнаха за първи път с Дядо Коледа. Като награда за това колко послушни са били, освен снимка с него, те получиха и специални подаръци, които да им останат за спомен от първата им Коледа. На фона на детски коледни песнички и празнична украса, децата се позабавляваха и хапнаха вкусни коледни сладки, приготвени специално за тях.

Посещението на Дядо Коледа бе част от коледното тържество, което нашите детегледачки организираха, за да зарадват децата. Освен ежедневните грижи, които полагат за  бебетата, те се стараят да обградят децата с внимание и специални занимания, които да им осигурят уют и среда, възможно най – близка до семейната. Нашата цел е от момента на постъпване на децата в „Детска къща“ до момента на срещата им с техните истински семейства, те да не спират да развиват своя потенциал и с нетърпение да изживяват всички събития и емоционални моменти, които изживяват и техните връстници.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.