DEVIN Изворна продължава своята грижа за осигуряване на нуждите от вода на фондация „За Нашите Деца“

юли 16 2022

Традиционното партньорство на „Девин” ЕАД и фондация „За Нашите Деца” продължава и през 2022 г. През последните три години компанията подкрепя инициативите на фондацията, като осигурява нуждите от вода на комплексите в София и Пловдив и се включва в организираните благотворителни, спортни и имиджови събития. А в края на всяка година служители от всички отдели и офиси на „Девин“ ЕАД се присъединяват и към Коледните предизвикателства, като oрганизират забавна коледна инициатива в офиса си и чрез нея събират средства за уязвими деца и семейства, за които Коледа е просто ден от календара.

Ключова стъпка в развитието на отношенията между двете организации е поемането на грижата за осигуряване на питейните нужди на фондацията. От лятото на 2020 „Девин” ЕАД обезпечава всекидневните потребности от питейна вода за децата и семействата, които посещават центровете на фондация „За Нашите Деца”, както и за целия ù екип в София и Пловдив.

От началото на 2022 до момента компанията е дарила над 4 тона изворна вода с марката DEVIN, за 2021 и 2020 дарената изворна вода надвишава съответно 10 тона и 6 тона, осигурявайки изцяло потреблението на фондацията с природно чиста изворна вода. Безвъзмездна подкрепа е изключително ценна и позволява на фондация „За Нашите Деца” да разполага с чиста, недокосната от човешка ръка, изворна вода от Родопите и да инвестира повече от привлечените средства от свои корпоративни и индивидуални дарители в пряка подкрепа за деца и семейства и в обучение на своя екип.

„Девин” ЕАД е сред първите компании в България, носители на сертификата B Corp – отличие, което доказва ангажираността на компанията за околната среда, потребителите, служителите и рисковите групи от населението. През последните три гоидни партньорството ни с фондация „За Нашите Деца” се превърна в неизменна част от политиката ни за корпоративна социална отговорност и несъмнено е сред мотивите да бъдем признати за компания, която използва бизнеса като сила за добро.”, казва Славица Аджич, Маркетинг директор на „Девин” ЕАД.

Фондация „За Нашите Деца” се превърна в естествен партньор на иновативната платформа VEDRI.BG, където беше сред първите каузи, за които потребителите имат възможност да се информират за целите и инициативите на фондацията, както и за начините, по които могат да помогнат.

–-

Водата с марка DEVIN идва от екологично чист регион в сърцето на Родопите и се препоръчва от Българската педиатрична асоциация. Природно чиста, неподправена, мисията на DEVIN Изворна е чрез здравословна хидратация да ни помага да подхранваме вътрешния си герой. Всеки ден. Девин е първата сертифицирана въглеродно неутрална компания на пазара на бутилирана вода в България със 100% неутрални въглеродни емисии.

Програма за редовни дарения

Ре:дарител

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.