„Добродеятели на знанието“ обучават екипа на фондация „За Нашите Деца“

декември 12 2013

В края на 2013 г. фондация „За Нашите Деца“ стартира новата си програма „Добродеятел на знанието“, в която лидери от различни сфери на бизнеса и живота предават своя опит и знания на екипа на фондацията.

„За нас е важно да поддържаме своето високо експертно ниво, но е непосилно да отделяме средства за така необходимите ни обучения и семинари, тъй като инвестираме ресурсите си в подкрепа на деца и семейства. Щастливи сме, че с програмата ни „Добродеятел на знанието“ вече имаме възможност да усъвършенстваме нашите умения“, сподели Теодора Стоименова, мениджър „Маркетинг и фондонабиране“ във фондацията.

Първото обучение от поредицата „Добродеятел на знанието“ бе проведено от PR специалистът Деница Сачева. Тя се занимава с PR от 17 години, работила е в Министерство на труда и социалната политика, в Националната здравноосигурителна каса, в Министерство на здравеопазването и от близо 13 години ръководи своя собствена фирма за PR и реклама Интелдей Солушънс. Любовта на Деница към социалния сектор обаче остава завинаги, защото самата тя е дипломиран социален педагог, макар отдавна да не е работила по специалността. По време на обучението тя разказа как да се подготвяме за медийни участия и как да представяме своята история по разбираем и интригуващ начин.

Следващото обучение от поредицата бе проведено от Александър Попов, който има дългогодишен опит и познания в продажбите на телекомуникационни и финансови услуги, областта на бизнес развитието и решения за корпоративни клиенти и правителствени организации. Изучавал е авиационно дело и международни икономически отношения. Някои от компаниите, с които е работил, са Lockheed Martin Corporation, Harris Corporation, Алианц България, БТК (vivacom) и Евролийз Ауто ЕАД. С помощта на Александър Попов нашият екип научи как да бъдем успешни в предлаганите от нас социални услуги и как да водим преговори.

Всеки, който желае да се включи в програмата „Добродеятел на знанието“ на фондация „За Нашите Деца“ и да предостави уменията и опита си в подкрепа на нашата благородна кауза, може да се свърже с нас на: charity@detebg.org

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.