fbpx

Дядо Коледа дойде на гости на децата, които фондация „За Нашите Деца“ подкрепя

Днес, с много вълнение и усмивки в Център за обществена подкрепа „Св. София“ посрещнахме Дядо Коледа заедно с децата, които подкрепяме.

декември 18 2019

Днес, с много вълнение и усмивки в Център за обществена подкрепа „Св. София“ посрещнахме Дядо Коледа заедно с децата, които подкрепяме. Белобрадият старец ни изненада с голям и тежък чувал, пълен с подаръци, в който имаше по нещо за всяко дете. Коледното ни тържество беше изпълнено с много емоции, игри и щастливи детски усмивки. Пяхме заедно коледни песнички, танцувахме и се забавлявахме.

 

 

Заредихме се с много позитивни емоции и коледен дух, а прекрасния спомен запечатахме във весели снимки.

И тази година подаръците за децата осигуриха нашите приятели от сдружение  „Операция плюшено мече“, които за пореден път ни помагат да сбъднем коледните желания на всяко едно дете.

 

Център за обществена подкрепа „Св. София“ е създаден през 2005 година, основен акцент в работата ни е подкрепа за децата  с трудности в развитието и семействата им, ранна детска интервенция и предотвратяване на раздялата на детето от неговото семейство.

От началото на 2019 г. специалистите  от центъра подкрепиха над 488 деца и семейства,  спасиха 31 новородени от изоставяне, работиха по 169 случая по програма „Семейна подкрепа за сигурна грижа“, помогнаха на 18 деца за успешното им връщане и оставане в родното им семейство. Обучиха 95 кандидат-осиновителни семейства.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.