fbpx

Дядо Коледа дойде за децата, на които помагаме

Дядо Коледа зарадва деца от семейства, на които помага фондация „За Нашите Деца”, на коледни тържества в София и Пловдив.

декември 16 2010

Дядо Коледа зарадва деца от семейства, на които помага фондация „За Нашите Деца”, на коледни тържества в София и Пловдив. На 16.12.2010 г. детският център на „За Нашите Деца” в град София събра повече от 40 деца и техните семейства, които се забавляваха заедно със Снежанка и джуджето Злобливко. Малчуганите изненадаха Дядо Коледа с песни, стихотворения и танци. Празничната обстановка пренесе и малки и големи в коледна веселба, която зареди всички с много усмивки и мечти за топлина и семейно щастие.


На следващия ден екипът на детския център на фондацията в Пловдив организира приказно коледно тържество за децата и семействата, които подкрепя да бъдат заедно. Въпреки обилния сняг, повече от 20 деца и техните родители успяха да дойдат на тържеството, което подари снежни и празнични емоции на всички. Специално подготвена коледна програма, много музика и танци бяха само част от специалните моменти на събитието.

 

Разбира се, най-чакания гост беше добрият старец, който донесе подаръци за всяко дете. „Дядо Коледа ми подари кола с дистанционно. Аз много исках, но не съм му писал писмо. Как е разбрал?” – възкликна радостно едно от децата. „Тук при вас е много хубаво. Аз не вярвам много в Дядо Коледа. Но във вълшебства и чудеса вярвам.” – бяха думите на друг малчуган, който остана много доволен от чудесния празник.

 

Екипът на фондация „За Нашите Деца” си пожелава да вижда децата, на които помага, всеки един ден усмихнати и щастливи, както на коледните празници. Прекрасните тържества се случиха с подкрепата на Дрийм Ивентс, на които изказваме специални благодарности и желаем да запазят своята вяра в доброто.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.