Дядо Коледа дойде за децата от дома „Св.София”

Екипът на детския център на фондация „За Нашите Деца” в столицата организира коледен празник за децата от дома за деца до тригодишна възраст „Св.София”.

декември 16 2011

Екипът на детския център на фондация „За Нашите Деца” в столицата организира коледен празник за децата от дома за деца до тригодишна възраст „Св.София”. Директорът на центъра Янита Петрова си пожела от името на целия екип през следващата година децата от дома да празнуват Коледа в семейството си. Тя благодари на служителите на институцията за ежедневните грижи, които полагат за изоставените малчугани.

Децата бяха зарадвани с много подаръци, но най-забавен за тях бе Дядо Коледа. Голяма част от малчуганите за първи път виждаха белобрадия старец и в началото го гледаха с голямо любопитство и недоверие, но когато чуха неговия благ гласец, веднага се скупчиха около него.

Особено емоционален момент от тържеството бе срещата на момче, което от четири години живее в приемно семейство, с неговата сестричка, която се отглежда в дома. Служителите на дома и фондацията се надяват и малкото момиченце да намери своето семейство и да продължи да поддържа връзката си с брат си.

Екипът на фондация „За Нашите Деца” си пожелава да вижда децата, на които помага, всеки един ден усмихнати и щастливи, както на коледните празници.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.