Джаз концерт в подкрепа на фондация „За Нашите Деца“ организира D Stars

април 19 2016

Благотворителен джаз концерт, посветен на каузата на фондация „За Нашите Деца“, ще се проведе на 26 април (вторник) от 18:30 часа в популярния клуб Studio5 в София. Събитието се организира от училището за певци D Stars, а основен изпълнител по време на благотворителната музикална вечер ще бъде 10-годишната Теа Николова. Това е първият самостоятелен концерт на малката джаз дама, а на сцената ще й акомпанират Калин Жечев (пиано), Димитър Сираков (контрабас), Атанас Попов (ударни), Димитър Бакърджиев (саксофон) и Денис Гоев (тромпет). В програмата са включени пиеси от Джордж Гершуин, Дюк Елингтън, Коул Портър, Харолд Арлън и др.

Входът за концерта е на стойност 5 лв., а организаторите от D Stars ще дарят цялата набрана сума на фондация „За Нашите Деца“. Така те ще подкрепят екипа на организацията всяко дете да живее в сигурна и стимулираща семейна среда, за да развива своя потенциал и да се радва на бъдеще, изпълнено с възможности. Резервирайте местата си на тел. 0887 934 335 (след 14:00 часа). Билети се продават и в мрежата на Ticketlogic.

Теа Николова е само на 10 години, но твърди, че джазът е музиката, която я кара да лети. Занимава се професионално от 3 години с вокално майсторство в Училище за певци D Stars. Работи с вокалния педагог Даниела Станкова. Макар и в крехка възраст, в репертоара си вече има над 30 джаз стандарта. Участва активно в официални концерти, продукции и благотворителни събития. Това е нейния първи самостоятелен концерт.

Очакваме ви на 26 април в 18:30 часа в Studio5 на среща на джаза и добротворчеството!

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.