Дженерали България бе отличена в категорията „Маркетинг с кауза” на Наградите за отговорен бизнес 2014

Дженерали България и проектът „Сигурен дом за нашите деца“ спечелиха трето място в категорията „Маркетинг, свързан с кауза” на престижните Годишни награди за отговорен бизнес.

февруари 26 2015

Дженерали България и проектът „Сигурен дом за нашите деца“ спечелиха трето място в категорията „Маркетинг, свързан с кауза” на престижните Годишни награди за отговорен бизнес. Събитието, организирано от Българския форум на бизнес лидерите, се проведе за 12-и път на тържествена церемония на 25 февруари 2015 г. в София Хотел Балкан.

Отличените компании бяха наградени лично от президента на България г-н Росен Плевнелиев, заместник-министъра на околната среда и водите г-н Павел Гуджеров, заместник-министъра на труда и социалната политика г-н Гълъб Донев, заместник-министъра на икономиката г-жа Даниела Везиева, заместник-кмета на София Дончо Барбалов, и.д. посланик на Великобритания Сара Райли и председателя на БФБЛ Ираван Хира.

Дженерали България, която подкрепя фондация „За Нашите Деца” от 2013 г. бе отличена с проекта „Сигурен дом за нашите деца”, чрез който компанията отделя по 1 лев от всяка сключена застраховка „Домашно имущество“, за да осигури щастливо детство и шанс за семейство на децата, които живеят в Семейна къща. В проекта на Дженерали се включиха и част от нейните служители, които доказват своята лична ангажираност към съдбата на децата в къщата, дарявайки ежемесечно от своята заплата.

Освен Дженерали България, в наградите за отговорен бизнес се включиха редица други дарители и партньори на фондацията – Каргил БългарияОрифлеймJ Point и КонтурГлобал.

В най-престижния конкурс в областта на корпоративната социална отговорност в България взеха участие общо 77 проекта на 55 компании, номинирани в 6 категории. Целта на конкурса е да популяризира добрите практики на компаниите и да поощри останалите фирми да развиват активна социална политика в подкрепа на обществено значими каузи.

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.