Дженерали даряват бюджета си за коледни подаръци на Семейна къща

декември 17 2013

Тази година Дженерали Застраховане АД дариха целия си бюджет за коледни корпоративни подаръци на Семейна къща на фондация „За Нашите Деца“. Със средствата ще бъдат закупени дрешки, играчки, хранителни продукти, медикаменти и бебешка козметика за шестте бебета, които живеят в момента в къщата.

Партньорите на застрахователната компания ще получат символична коледна картичка с историята на едно от децата в Семейна къща, която да им напомня, че най-хубавият подарък е щастието в детските очи.

„Щастливи сме, че Дженерали Застраховане АД показаха един различен подход към благотворителността и им благодарим за подкрепата. За нас това е пример как компаниите могат да бъдат социално отговорни във всеки един аспект от своята дейност и да променят не само своето мислене, но и възприятията на своите партньори към дарителството. Сигурни сме, че благотворителният жест на Дженерали ще отправи много по-силно послание към техните клиенти и партньори отколкото и най-красивия подаръчен тефтер, календар или какъвто и да е сувенир“ – сподели Теодора Стоименова от фондация „За Нашите Деца“.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.