Дженерали зарадваха децата, които „За Нашите Деца“ подкрепя

Служители на Дженерали от всички страни на Централна и Източна Европа, участващи в програмата на Групата „Топ талант”, проведоха своя работен семинар в България.

юли 07 2014

Служители на Дженерали от всички страни на Централна и Източна Европа, участващи в програмата на Групата „Топ талант”, проведоха своя работен семинар в България. Като част от програмата на семинара участниците ръчно изработиха красиви детски играчки, които след това дариха на малчуганите, подкрепяни от фондация „За Нашите Деца“. Така големите дървени камиончета с изрисувани цветни гаражи потеглиха към новите си малки собственици, които вече играят с тях.

От края на 2013 г. Дженерали България подкрепа фондация „За Нашите Деца” с различни иницативи. Този път дървените камиончета бяха подарени на Център за обществена подкрепа „Св. София” на фондацията, за да могат малчуганите да им се радват и да развиват с тях своите умения.

 

Екипа на „За Нашите Деца“ сърдечно благодарни за ангажираността на служителите на Дженерали, които за пореден път изразяват своята съпричастност и подкрепа към децата и семействата в трудност.

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.