fbpx

Ellie After и кукления театър с кауза

Коледната ни кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие“ 8 се адаптира към предизвикателствата на 2020 година, но продължава да обединява традиционните си участници около нашата кауза.

декември 14 2020

Коледната ни кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие“ 8 се адаптира към предизвикателствата на 2020 година, но продължава да обединява традиционните си участници около нашата кауза.

Днес ще ви разкажем за Ellie After ,която се включва във всяко издание на коледната кампания със своя инициатива, която радва малки и големи.

Ели също адаптира идеите си към 2020 и продължителното стоене у дома, което ни кара да бъдем по-изобретателни в игрите с децата си, за това и тя ни подкрепя с ръчно изработен куклен театър!

Куклен театър, дарен от авторката в Дневния ни център

Какво те мотивира да подкрепиш за

поредна година фондация „За Нашите Деца“ няколко седмици преди най-хубавия празник Коледа?

– Най-смисленото нещо за едно общество е децата в него да имат възможност да растат защитени, здрави, обгрижени и да получат шанс да се развиват. Това би ни дало надежда, че ще живеем в обществото, за което мечтаем. Фондация „За Нашите Деца“ се грижи именно за най-уязвимите, за децата в риск, за да имат семейство, грижа и шансове за развитие. И какво по-хубаво от това да можем да помогнем и ние, хората отстрани, поне с малко ?

Откъде черпиш вдъхновение и каква е за теб символиката на детския куклен театър, който създаде с кауза?

– Текстилните артикули и куклите в частност, са ми любимо нещо от години. Най-често първо си ги представям, после рисувам бъдещата кукла, а след това започвам да експериментирам с текстилни варианти. Вдъхновение може да е всичко: някой много шарен и красив плат или вдъхновяваща история. А когато куклите са в комплект, могат да бъдат част от безброй приказки с различни герои и случки. Надявам се кукленият театър да подпомага детското въображение и да допълва детските игри.

Какво искаш да пожелаеш на децата, които тази Коледа ще се радват на домашния куклен театър?

– На тях и на всички деца пожелавам най-вече да са здрави, пълни с енергия и да са много изобретателни и любознателни. Да създават незабравими моменти, за които да се сещат с радост, когато пораснат големи ?

А на децата, на които заедно помагаме?

– Надявам се да растат защитени, да се чувстват обичани и да са изпълнени с желание да откриват и учат нови и нови неща!

Вижте как да се включите в коледната кампания: http://yourmiracles.eu

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.