Фондация „За Нашите Деца“ и „Компас“ организират детски празник в Борисовата градина

На 1 юни, Международният ден на детето, от 16:00 часа на Лятната сцена в Борисовата градина фондация „За Нашите Деца“ и фирма „Компас“ организират весел детски празник с клоуни, магьосници, балони, много музика, танци и игри.

май 29 2015

На 1 юни, Международният ден на детето, от 16:00 часа на Лятната сцена в Борисовата градина фондация „За Нашите Деца“ и фирма „Компас“ организират весел детски празник с клоуни, магьосници, балони, много музика, танци и игри. Всяко дете ще получи рисунка върху усмихнатото си личице, а творчески настроените малчугани ще могат да се включат в специалната игра на думи СТИХОТВОРИЛНИЦА. В 18:00 часа на Лятната сцена ще се разрази истинско меджик шоу, а след него хлапетата ще могат да покажат танцувални заложби във веселата детската дискотека.

Съвместното тържество на „Компас“ и фондация „За Нашите Деца“ ще се състои за пета поредна година и след изданията в Монтана и Пловдив отново идва ред на голямата веселба за децата в София. Всички те ще могат да участват в дегустация на пастетите с марка Happy Junior, специално създадени за хлапета с вкус.

Вече 22 години фондация „За Нашите Деца“ се грижи всички деца в България да получават грижи, обич и подкрепа в истинска семейна среда. Защото специалистите на фондацията знаят, че няма по-ценно на света от ласката на мама и подкрепата на татко, от баба и дядо, от всички, които са наше семейство. Затова на 1 юни, фондацията и всички нейни приятели празнуват – за да има повече усмихнати и щастливи деца.

През 2010 г. фирма „Компас“ започва производството на детските си пастети с марка Happy Junior, като ги обвързва с кауза – 8% от стойността на всеки закупен продукт с марката Happy Junior се даряват на фондация „За Нашите Деца“. Пастети Happy Junior са вкусно предложение за децата. Приготвени от черен дроб и месо, без съдържание на лютиви и дразнещи подправки, те са създадени с ангажимент да разнообразят детското хранене. Марката Happy Junior предлага на малките си почитатели добри продукти, различни вкусове и нови изживявания.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.