Фондация „За Нашите Деца“ се присъедини към световното движение #ЩедриятВторник

За добрите дела няма сезон, ден или час. Те трябва да се случват без да очакваме нещо в замяна. Въпреки това датата 27 ноември носи специален заряд – тогава силата на доброто е още по-заразителна и щедростта ни – безгранична.

ноември 26 2018

За добрите дела няма сезон, ден или час. Те трябва да се случват без да очакваме нещо в замяна. Въпреки това датата 27 ноември носи специален заряд – тогава силата на доброто е още по-заразителна и щедростта ни – безгранична. Тогава отбелязваме #ЩедриятВторник или както е по-известен в САЩ, където се е зародил – #GivingTuesday.

#GivingTuesday е глобална инициатива, а от 2018 година фондация BCause е официален партньор на движението за България. Тази година фондация „За Нашите Деца“ се присъединява към световното движение, като призовава да празнуваме щедростта и хуманността, дарявайки.

Включете се и Вие! Станете част от голямата дарителска общност на фондация „За Нашите Деца“. Нека заедно направим така, че повече деца да растат в сигурна и развиваща семейна среда!

Ето как:

  1. Изпратете SMS на кратък дарителски номер 17 777 с текст DMS DETSTVO. Този еднократен акт превръща всеки в съмишленик и дарител на най-важното право на всяко дете – да има семейство.
  2. Станете ПОСЛАНИК на щедростта и сплотеността! Споделете във Вашите социални мрежи Facebook поста на фондация „За Нашите Деца“, с текст „АЗ ДАРИХ За Нашите Деца! А ТИ?“, и не забравяйте хаштаговете – #ЩедриятВторник и #GivingTuesdayBulgaria
  3. Поканете поне трима от Вашите приятели да станат част от доброто дело и да го предадат нататък.

 

Нека повече хора научат за тази глобална инициатива и заедно да сбъднем стотици детски мечти! Защото ние вярваме, че малките дарения имат силата да сбъдват големи мечти.

 


#ЩедриятВторник се заражда като реакция спрямо т.нар. „Черен петък“, който набира все повече популярност и у нас.  Инициативата е алтернативата на безцелното придобиване на ненужни вещи, което с общи усилия заменяме с жеста на дарение, който има силата да променя човешки животи.

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.