Фондация „За Нашите Деца“ стана на 20 години

Тази година фондация „За Нашите Деца” има юбилей – навършихме 20 години. По този повод направихме фейсбук конкурс, в който поканихме нашите почитатели да отправят своите пожелания към фондацията и децата, за които отдаваме сърцата си вече цели 20 години.

декември 09 2014

Тази година фондация „За Нашите Деца” има юбилей – навършихме 20 години. По този повод направихме фейсбук конкурс, в който поканихме нашите почитатели да отправят своите пожелания към фондацията и децата, за които отдаваме сърцата си вече цели 20 години.

За да се погрижим за подаръците в конкурса, превърнахме нашия офис в приказна арт работилница благодарение на партньорите ни от Академия Юнити. Сред участниците бяха поп-певицата Миленита, журналистът Иван Бедров, маркетинг директорът на Компас Георги Мандаджиев, изпълнителният директор на Челопеч Майнинг Николай Христов, представители на BBLF и Каргил. Освен творци и хора от бизнеса в работилницата с участваха деца и младежи, както и първите приемни семейства в България.

Бамбукови пръчки, бляскави златни и сребърни бои, ангели, коледни звезди, топъл пламък от свещ и много детски усмивки – това са елементи от приказните свещници, в които вплетохме нашите най-искрени пожелания и мечти за българските деца и ги предадохме, чрез рисуване на свещниците, за да даряват те светлина и надежда. Както казва приказният герой Питър Пан „Който дарява светлина, никога не остава на тъмно.“

 

Медийни партньори на работилницата бяха TV7. Вижте видео от нашата творческа атмосфера тук.

 

Фондация „За Нашите Деца“ вече 20 години работи за това всяко дете в риск да има право на живот, обич и грижа в семейство, а не да живее самотно и изолирано в социален дом. За тези 20 години не сме спирали да си пожелаваме да има все по-малко деца в институции и все повече от тях да живеят в сигурна семейна среда. Пожелайте ни нещо и от вашето сърце и се включете в конкурса до 12 декември. Най-вдъхновяващите послания ще получат специалните награди, изработени в Арт работилницата на фондация „За Нашите Деца“.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.