Фондация “За Нашите Деца” стартира DMS кампания “Стани семеен добродеятел”

Стартира DMS кампанията “Стани семеен добродеятел” на фондация “За Нашите Деца“. Тя цели да набере средства за дейностите на фондацията, по осигуряване на сигурна и стимулираща семейна среда за децата в риск.

май 12 2015

Стартира DMS кампанията “Стани семеен добродеятел” на фондация “За Нашите Деца“. Тя цели да набере средства за дейностите на фондацията, по осигуряване на сигурна и стимулираща семейна среда за децата в риск. Всеки, който има желание да помогне, може да изпрати SMS с текст DMS DETSTVO на номер 17 777. Този еднократен акт превръща всеки в съмишленик и дарител на най-важното право на всяко дете – да има семейство.

“В България все повече хора даряват, подкрепяйки различни каузи. А една от най-важните каузи е всяко дете да започва живота си далече от изолацията на социалните домове. Това е и каузата на фондация „За Нашите Деца“. Затова ние се нуждаем от Вашата подкрепа – с Вашия SMS ще дадем силен старт в живота на всяко българско дете, за да получи то шанса да реализира мечтите си в България“, апелира изпълнителният директор на фондация “За Нашите Деца” г-жа Иванка Шалапатова. Тя допълни: “Всеки човек може да бъде участник в промяната за хиляди деца, живеещи в изолация, самота и неглижиране. Само срещу един SMS всеки от нас може да даде шанс за семейство на над 2000 деца, отглеждани в институции. През 2014 г. помогнахме на над 600 деца и семейства. Амбицията ни е през 2015 г. тази цифра, зад която се крият истински човешки съдби, да стигне 1600. Затова използваме DMS платформата за призив – дарете шанс за семейство!“

След изпращането на своя дарителски SMS, абонатите на Telenor, Vivacom и Mtel ще получат предложение да се включат към каузата на фондацията с допълнителни 2 лв., начислявани всеки месец върху сметката им за мобилен телефон. Чрез тази и други нови форми за подкрепа, въведени наскоро от единния дарителски номер, подкрепата към кампанията „Стани семеен добродеятел“ може да бъде още по-голяма.

Всяка година специалистите на фондация „За Нашите Деца“ успешно предотвратяват раздялата на стотици деца от техните семейства още в родилните отделения. Най-уязвимите деца – тези с увреждания, със специфични потребности и в риск от изоставяне – получават специализирана социална, психологическа и рехабилитационна помощ. Така техните семейства се чувстват подкрепени и се научават да се грижат пълноценно за тях и да разгръщат потенциала им ден след ден. Чрез DMS кампанията фондацията цели да помогне на още повече деца и семейства да живеят заедно и да се радват на успехите си.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.