Фондация „За Нашите Деца“ ви предизвиква да събудите детето в себе си и да посрещнете лятото в офиса си

Каним ви да отворите широко врати за лятото и във вашия офис, а докато се пренасяте на почивка с колегите чрез малките закачки от кампанията, можете да допринесете за щастливата развръзка на нашата кауза – усмихнато бъдеще на най-уязвимите деца в България.

май 31 2018

В международния ден на детето фондация „За Нашите Деца“ стартира забавната кампания „Предизвикай лятото в офиса 2018„. Каним ви да отворите широко врати за лятото и във вашия офис, а докато се пренасяте на почивка с колегите чрез малките закачки от кампанията, можете да допринесете за щастливата развръзка на нашата кауза – усмихнато бъдеще на най-уязвимите деца в България.

 

Кампанията е един интересен начин да излезем от сивото ежедневие, но и един прекрасен повод да опознаем колегите си. На този вълшебен детски празник ви предизвикваме да  събудите детето в себе и се включите в лятната ни кампания! Нека заедно променим стотици съдби и вдъхнем надежда на хиляди деца и семейства! На страницата на кампанията сме подготвили 10 весели идеи, с които да предизвикате колегите си и заедно да участвате в избрана от вас инициатива, която не само ще сплоти Вашия екип, но и ще помогне на повече деца да живеят в семейство.

 

На своя празник 1 юни хиляди деца се радват на любовта и щедростта на своите родители, но все още над 2500 деца, живеещи в студенината и изолацията на институцията, само си мечтаят за семейство. С набраните средства от кампанията фондация „За Нашите Деца“ ще направи възможно повече новородени да останат в топлината на своите семейства, ще помогне на деца със затруднения в развитието си да имат пълноценен живот, както и ще намери пътя до новите им любящи семейства на бебетата в Детска къща.

 

За екипа на фондация „За Нашите Деца“ Международният ден на детето е един от най-специалните поводи да отпразнуваме детството. Затова и ще го отбележим в цели три града – София, Пловдив и Благоевград.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.