Фондация „За Нашите Деца“ въвежда нови стандарти за управление на качеството

В края на юни се проведе първото от серия безплатни обучения на екипа на фондация „За Нашите Деца“ за въвеждане в стандарта ISO 9001.

юли 01 2014

В края на юни се проведе първото от серия безплатни обучения на екипа на фондация „За Нашите Деца“ за въвеждане в стандарта ISO 9001. Двудневното обучение бе проведено от фирма Бюро Веритас България, които предоставиха безвъзмездно професионалните си услуги на организацията с цел служителите на фондацията да повишат знанията си относно стандартите за управление на качеството.

Изпълнителният директор на Бюро Веритас България Андрей Йорданов структурира обучението под формата на лекции, дискусии и упражнения като представи основните концепции и принципи в управлението на качеството, изискванията и ползите от внедряването на стандарта ISO 9001. Специално внимание бе обърнато и на практическите подходи при внедряването на новите системи за управление.

Проведеното обучение е изключително полезно за привеждане на стандартите на работа на организацията в съответствие с международно утвърдените стандарти за управление и гарантиране на качеството, и спомага за постигане на устойчиво развитие и непрекъснато подобряване на качеството на услугите, които фондация „За Нашите Деца“ предоставя.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.