Г. Иванова: Моделът на фондация „За Нашите Деца“ е стандарт за качествено партньорство между бизнеса и неправителствения сектор

Вечер на добродетелите привлича редица социално ангажирани личности и компании, които правят възможно случването на най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“.

септември 20 2019

Вечер на добродетелите привлича редица социално ангажирани личности и компании, които правят възможно случването на най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“. Партньор на събитието още от първите издания е агенция „The Smarts“, която стои зад ключовите визии и послания на Вечерта на добродетелите. Запознайте се с Гергана Иванова, управляващ партньор в The Smarts и член на Настоятелството на фондация „За Нашите Деца“.

Какво ви мотивира да подкрепяте фондация „За Нашите Деца“ и Вечер на добродетелите?

Аз и екипът на The Smarts се припознаваме в ценностите на фондация и приемаме всички нейни каузи за свои. Вечер на добродетелите е едно от най-важните благотворителни събития в България, което концентрира изключително голяма енергия в добротворчеството в името на децата, в името на нашето бъдеще. За нас е привилегия да бъдем част от това добротворчество. Правим го като даряваме своята креативност и помагаме за популяризирането на каузите на Вечерта с емоционални послания.

Какви тенденции в корпоративната социална отговорност в България наблюдавате?

Търсенето на смислени каузи за подкрепа става все по-важно за социално отговорните компании. Смятам, че корпоративната социална отговорност се развива много правилно, благодарение на неправителствения сектор, който инвестира сериозно в обучението на обществото и бизнеса. Благодарение на тези усилия виждаме все повече компании, които търсят дългосрочно обвързване, търсят каузи, които имат силата да променят трайно и цялостно определени сектори. Виждам все повече разбиране за това, колко е нужно да се инвестира дългосрочно в бъдещето. Децата като най-големия капитал на това бъдеще са много важен фокус в стратегиите за корпоративна социална отговорност, което много ни радва и ни дава увереност, че сме на прав път.

Като социално ангажиран лидер, какви партньори от неправителствения сектор търсите?

За мен моделът на фондация „За Нашите Деца“ е стандарт за качествено партньорство между бизнеса и неправителствения сектор. Възможността за дългосрочно обвързване и резултатност, както и изключителната прозрачност на инвестициите са сред най-важните условия за доброто партньорство. Но има и още нещо, което за нас e от изключително значение – а именно вярата в каузите, както и емоцията и посветеността, които влагат партньорите в осъществяването им. Това прави работата ни с екипа на фондацията изключителна.

Пожелайте нещо за предстоящото 10-то юбилейно издание на Вечер на добродетелите и споделете с нас защо е важно то да съществува.

Останете верни на своите каузи, на децата на България и продължавайте да правите своите малки и големи чудеса всеки ден. Като ваши приятели ще бъдем винаги до вас. А на тази 10-та юбилейна Вечер пожелаваме да бъде и най-успешната до сега, за да може много детски съдби да бъдат променени за добро!

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.