„Голямото междучасие“ на Радио FM+ събра 1200 лева за кампанията „Училище за всяко дете“

Благотворителната томбола на Радио FM +, която се проведе по време на детския празник „Голямо междучасие“ в Южния парк в столицата, събра 1200 лева.

юни 22 2007

Благотворителната томбола на Радио FM +, която се проведе по време на детския празник „Голямо междучасие“ в Южния парк в столицата, събра 1200 лева.
Средствата са предназначени за кампанията „Училище за всяко дете“, която има за цел до края на ноември да направи поне едно архитектурно достъпно училище за деца с увреждания. Детският празник беше организиран от радио FM+ за дванайсета поредна година и в него участваха популярни изпълнители, младежки танцови формации, много родители и деца.

Нашият екип се включи в детския празник, за да популяризира правото на всяко дете да ходи на училище. Раздавахме балони, бонбони…Маса, балони, бонбони и 2000 балони Ваня и Таня

…След това разказахме на майките, татковците и техните деца къде ще отидат парите, които събираме от благотворителната томбола:

Ваня Шалапатова и Весела Банова
(зам.-председател на ДАЗД) Евелина Павлова (FM+)

…После рисувахме по лицата на децата:

Спайдърмен Малката Мишка Покахонтас

… Гледахме талантливи деца:

… А после раздавахме листовки за кампанията, за да могат повече хора да се включат в нея:

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.