Градинката на доброволците от „Ърнст енд янг” и „Майкрософт” вече е факт

юни 17 2009

Точно преди месец над 20 смели доброволци от „Ърнст енд янг” и „Майкрософт”, въоръжени с лопати, семена за трева и 20 коренчета цветя, поставиха началото на градинката в Центъра за обществена подкрепа „Света София”. Буйната трева, която сега може да се види пред входа на мястото, в което социални работници и специалисти помагат на деца и семейства в риск, беше просто пакет семена за райграс.

Всички ние помним как младите одитори от „Ърнст енд янг” демонстрираха градинарски опит и с пласмасови бутилки с пробити капачки правеха дъждовидно поливане, а после как чевръсто отъпкваха семената, за да станат част от почвата.

Друг екип, воден от знаещи и можещи по-старши одитори насадиха цветята в красива редица. След Деня на доброволеца, социалните работници продължиха да се грижат за тревата, като за деца – поливаха я, чистеха я от бурени. В следствие на това вече имаме една приятна градинка с красиви цветя.

Екипът на фондация „За Нашите Деца” благодари на самоотвержените доброволци и ги кани отново да направят поредното си добро дело!

Снимки можете да видите тук:

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.