Infocall.bg дарява 5 % от всяка продажба на клиентска страница за деца в нужда

декември 18 2013

Националният информационен център www.infocall.bg се включиха в коледната кампанията на фондация „За Нашите Деца“. От фирмата даряват 5 % от всяка продажба на услугата си „Клиентска страница“. Набраните средства ще отидат за спасяване на бебета от живот в социален дом.

„Национален Информационен Център www.infocall.bg искрено споделя мисията на Фондация „За Нашите Деца” – да няма изоставени деца. В тази връзка решихме да участваме в кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие…”, с което искаме да помогнем по-малко деца да бъдат изоставяни от своите майки и повече деца да намират своите приемни семейства.“, споделя екипа на infocall.bg

„Екипът на фондация „За Нашите Деца” благодари на Национален Информационен Център www.infocall.bg, за желанието, с което представят нашата кампания пред партньорите си и че са една от фирмите, които видяха в маркетинга с кауза удачен начин да подкрепят чрез своята дейност нуждаещите се деца в България. Сигурни сме, че това ще донесе на екипа им не само удовлетворение от доброто, което вършат, но и много успехи в професионален план, защото те зареждат техните клиенти не само с добри идеи и предложения, но и с духа на истинската благотворителност. Ние вярваме в това, защото те знаят, че децата имат нужда от най-важното и най-ценното – свое собствено семейство!“ – каза Иван Ангелов от фондацията.

Основната дейност на компанията е свързана с комуникации, фирмено представяне и оптимизация в интернет търсачките. Национален Информационен Център www.infocall.bg съдържа в себе си селектирана информация за фирми и бизнес организации с подробно описание на тяхната дейност, продукти, услуги и обекти с цел улеснение на крайния потребител при негово търсене. За 3 години работа www.infocall.bg има договорни отношения с над 6000 български фирми.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.