Изпълнителният директор на Орифлейм подкрепя Вечер на добродетелите

Милен Бонкалов, изпълнителен директор на Орифлейм България, се включва във Вечер на добродетелите като пеещ добродеятел.

октомври 08 2014

Милен Бонкалов, изпълнителен директор на Орифлейм България, се включва във Вечер на добродетелите като пеещ добродеятел. Чрез магията на музиката той за пореден път ще прояви своята социална ангажираност към каузата на фондацията. Милен Бонкалов ще подготви впечатляващ дует със Силвия Кацарова, която ще бъде в ролята на негов ментор. С песента си дуетната двойка ще допринесе за каузата на събитието и вълшебната атмосфера на вечерта. Милен Бонкалов приема предизвикателството без колебание, защото осъзнава, че децата на България са най-голямото богатство и заслужават да имат едно красиво бъдеще:

Орифлейм България си сътрудничи вече няколко години с фондация „За Нашите Деца‘‘. През този период имахме възможност да се убедим на първо място в правилността на превантивния подход, който фондацията прилага в решаването на проблемите на децата. Другата важна причина е професионализма, с който фондацията подхожда и абсолютната прозрачност по отношение на помощите, генерирани от добродеятелите.
Кауза, насочена към децата, не е чужда за Орифлейм. В световен мащаб Орифлейм е съосновател на Световната Детска Асоциация заедно с кралицата на Швеция. Интересния подход за събиране на средства за Вечер на добродетелите, излизащ от стандартните рамки за подобни кампании, също предизвика моя личен интерес. Какво по-хубаво от това, ако можеш да помогнеш, пеейки.”

Музикалното изпълнение на Милен Бонкалов ще бъде един от незабравимите моменти на Вечерт на добродетелите. Гостите на събитието ще имат удоволствието да се насладят на приказна атмосфера, допринасяйки за каузата – осигуряване на сигурна, подкрепяща и развиваща семейна среда за всяко българско дете.

От 2011г. Орифлейм България подкрепя фондация „За Нашите Деца“ в намирането на приемни родители за изоставени деца. Компанията се включва в нашата инициатива ,,Маркетинг с кауза‘‘, в която дарява 100 % от печалбата си от специална серия благотворителни продукти. По този начин Орифлейм България допринася за успешното осъществяване на каузите на фондацията и оказва дългосрочна подкрепа.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.