fbpx

Кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие!“ събра 70 000 лв в подкрепа на ранното детско развитие

Средствата от кампанията ще подпомогнат дейността на Комплексите за ранно детско развитие в София и Пловдив, чрез които фондацията оказва безвъзмездна подкрепа на над 2000 деца и родители всяка година.

януари 28 2022

С деветото си издание „Тази Коледа чудесата правите Вие!“ се затвърди като една от най-успешните коледни кампании в България в подкрепа на уязвимите деца. В инициативата на фондация „ За Нашите Деца“ се включиха над 50 участника от бизнеса и граждани, които  събраха над 70 000 лв. Каузата в подкрепата и развитието на децата в най-ранна възраст  обедини социално отговорни компании, индивидуални дарители и ученици.

Служителите на фирми от различни сектори имаха възможността да изберат иницитиви, предложени в кампанията, чрез които да сплотят екипите си и забавлявайки се да създават добрини. Нов елемент в кампанията тази година бяха красивите коледни картички и календар, които предизвикаха голям интерес. Едни от най-предпочитаните предизвикателства бяха Коледен обяд, Коледно кино в офиса и Разпродажба на ненужни вещи. „Тази Коледа чудесата правите Вие“ провокира някои от участниците и те организираха свои собствени инициативи като организираха благотворителни базари или отчисляваха процент или сума от продажбата на продукти в името на каузата. Кампанията успя да достигне и до децата от Britanica Park School и от Първо СУ Смолян, които също се включиха с дарения.

Ние, от ТИНКИН, винаги влагаме енергия и желание в това да бъдем полезни на обществото, от което сме част. Пренасяме грижата, която полагаме за служителите си в каузите, които подкрепяме и вярваме, че това е правилният път. Същевременно се стараем всеки празник, който отбелязваме, да бъде под знака на доброто и социалната отговорност.Ето защо, тази Коледа стартирахме партньорството си с фондация „За нашите деца“. Щастливи сме, че имаме възможност да бъдем част от подобна кауза и се надяваме да вдъхнем надежда на децата, които най-много се нуждаят от нея!, сподели Зорница Петрова – Маркетнг и ПР специалист в Тинкин – един от участниците в „Тази Коледа чудесата правите Вие“.

Средствата от кампанията ще подпомогнат дейността на Комплексите за ранно детско развитие в София и Пловдив, чрез които фондацията оказва безвъзмездна подкрепа на над 2000 деца и родители всяка година.

 

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.