fbpx

Книгата с кауза „Докосване“ от Ивайло Иванчев подкрепя дейността на Фондация „За Нашите Деца“

октомври 04 2022

Сборникът с разкази „Докосване“ от Ивайло Иванчев вече е наличен за поръчка през уебсайта TactusBook.com. Книгата съдържа 9 разказа* за необичайни човешки съдби, от които можем да научим много. Текстовете също така са съпроводени от 9 великолепни картини на художника Калин Терзийски. 

Авторът Ивайло Иванчев пише и издава книгата с една цел  да подтикне повече хора да четат и даряват. Всички приходи от продажбата на сборника са директно дарение за каузата на фондация „За Нашите Деца“  развитие и щастливо детство за най-малките деца в България.

„Докато се борим с проблемите на живота, докато търсим собственото си щастие, докато търсим смисъла на собственото си съществуване, нека не се заслепяваме от собствената си суета. И да не забравяме, че всички деца, нашите собствени, а и околните, имат специалната дарба да говорят, да усещат шепота на Евкалиптовото дърво, а чрез това и да откриват щастието в сивотата на ежедневието.” Ивайло Иванчев, „Докосване“ 

Освен чрез закупуване на книгата, можете да подкрепите инициативата и като последвате страницата на сборника, споделите някой от разказите в социалните мрежи или напишете отзив за отделен разказ или цялата книга. 

Вече можете да прочетете предговора и първия разказ от „Докосване“ безплатно онлайн. 

*Разказите не са базирани на действителни хора и събития.