Коледен празник за екипа

На 19.12.2008 година в приказната къща „Маджикленд” на изискано вечерно парти се събра екипа на фондация „За Нашите Деца”.

декември 20 2008

На 19.12.2008 година в приказната къща „Маджикленд” на изискано вечерно парти се събра екипа на фондация „За Нашите Деца”. Социални работници, психолози, специалисти по детско развитие, хората които управляват фондацията и приятели и партньори на организацията вдигнаха наздравица за успешната година и реалната помощ за децата в риск и техните семейства. По време на приветствието си директора на фондацията Иванка Шалапатова отчете, че тази година е много успешна за нашата организация, защото успяхме сами да привлечем подкрепата на много хора към нашата кауза. Освен това управлявахме един от големите проекти, финансирани от УНИЦЕФ за подобряването на живота на децата в Могилино, създадохме стратегията за закрила на детето на община Пловдив, открихме единствения уникален център за помощ на бебета и родилки в риск в дом за бебета и др.

Специален гост на празника на фондацията беше водещия на Нова телевизия Николай Дойнов, който връчи отличие на Иванка Шалапатова за умел ръководител и добър колега. В рамките на вечерта бяха раздадени и забавни награди на екипите на фондацията.

От все сърце желаем на всички щастлива Нова година и успехи!

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.