Коледна магия в Дома за медико-социални грижи за деца „Св. София“

Екипът на Центъра за обществена подкрепа /ЦОП/ „Св. София“ организира коледен празник за децата от едноименния Дом за медико-социални грижи за деца /ДМСГД/ в столицата.

декември 22 2015

Екипът на Центъра за обществена подкрепа /ЦОП/ „Св. София“ организира коледен празник за децата от едноименния Дом за медико-социални грижи за деца /ДМСГД/ в столицата. Веселото събитие се случи благодарение на нашите приятели от Българския форум на бизнес лидерите /БФБЛ/, които традиционно подкрепят дейността на Центъра и на фондация „За нашите деца“. Освен за програмата и подаръците, от БФБЛ се бяха погрижили  целият ЦОП да сияе отвътре и отвън с красива празнична украса и светлини.
На тържеството заедно се веселиха децата, които в момента живеят в ДМСГД и техни връстници, които са напуснали дома и са намерили вече своите осиновители или приемни родители със съдействието на Фондацията. За още по-добро настроение малчуганите носеха различни коледни дрешки  и аксесоари, отново осигурени от БФБЛ. Веселбата започна със забавен театър и продължи с много музика, песни и танци. Най-голямата радост за децата настъпи, когато пристигна дядо Коледа и раздаде на всички желаните подаръци и вкусни лакомства.
Милото тържество събра заедно работещите в ЦОП „Св. София“ и любезните домакини от ДМСГД „Св. София“, стажанти, доброволци, осиновители и приемни родители и се превърна в един истински семеен празник. Събитието даде повод отново да се отбележи доброто сътрудничество на Фондацията с Дома, а радостта  на децата бе най-голямата награда за положените усилия на двата екипа.
Благодарим на нашите колеги от ДМСГД за техния професионализъм и отзивчивост и нека настъпващите светли празници донесат спокойствие и топлина във всеотдайните им сърца.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.