fbpx

Коледната кампания на фондация “За Нашите Деца” набра над 100 000 лв. в подкрепа на ранното детско развитие

В името на детското щастие тазгодишното издание на „Тази Коледа чудесата правите Вие!“ обедини 85 компании и бизнеси

януари 10 2024

11-ото издание на кампанията “Тази Коледа чудесата правите Вие” успя да набере над 100 000 лева в подкрепа на мисията на организацията всяко дете да живее и да се развива в сигурна семейна среда. В рамките на инициативата 85 социално ангажирани бизнеси, техните екипи и клиенти, училища, възрастни и деца, се обединиха, водени от съпричастността им към най-уязвимите деца и техните семейства.

100% от всички набрани средства ще бъдат инвестирани в програмите на фондация “За Нашите Деца” в София и Пловдив, а именно грижа за деца останали без родителски грижи, деца с трудности в развитието и семейства в нужда.

Само за 2023 г. благодарение на ангажираността на всички свои дарители и съмишленици организацията успя да подкрепи над 4 000 деца и родители и да реализира множество дейности, включващи рехабилитации, ранна детска интервенция, логопедична работа, психологическа подкрепа, информиране и консултиране и др.

Организацията си поставя за цел през 2024 г. да бъде до над 3 000 деца и семейства, както и да осигури възможност услугите, които предоставя да бъдат достъпни и в по-малки населени места, чрез разкриването на 8 хъба за ранно детско развитие.

“Щастливи сме, че виждаме развитие и надграждане на коледната ни кампания, както и на дарителството в България. „Тази Коледа чудесата правите Вие“ е доказателство, че всеки бизнес може да е отговорен и да подкрепи кауза, която припознава. Благодарни сме, че с всяка изминала година привличаме още повече съмишленици и приятели, като силно вярваме, че сме ги вдъхновили, за да бъдат до нас и занапред. Защото само обединени постигаме много повече.”, споделя Антония Попова от фондация “За Нашите Деца”.

В рамките на изминалите десет години кампанията събра над 300 000 лв., които фондацията вложи в осигуряването на безвъзмездни терапии за деца с трудности в развитието, подкрепа за родители и грижа за деца, останали без родителска грижа. Чрез кампанията фондацията успя да внесе Коледа в офиса като вдъхнови екипите на малки и големи компании да се сплотят около общата кауза, като организират коледни инициативи и дарят средства за децата в нужда.

Програма за редовни дарения

Ре:дарител

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.