fbpx

Коледната кампания на фондация „За Нашите Деца“ за броени дни обедини над 50 компании и бизнеси

„Тази Коледа чудесата правите Вие!“ продължава през целия месец декември в подкрепа на най-уязвимите деца и техните семейства

декември 05 2023

 

София – В първите дни след старта си „Тази Коледа чудесата правите Вие!“ – традиционната коледна кампания на фондация „За Нашите Деца“, успя да обедини над 50 компании и бизнеси, които се включват в инициативата, водени от своята съпричастност към мисията на организацията всяко дете да живее и да се развива в сигурна семейна среда.  

“Тази коледа чудесата правите Вие” ще продължи през целия месец декември. Освен с инициативи в офиса, всеки ще може да допринесе за каузата на фондация „За Нашите Деца“ чрез закупуване на различни продукти от включилите се в кампанията бизнеси – ресторанти, магазини, споделени пространства.  

В седмиците преди най-светлите празници всеки мисли за това как да зарадва близките си хора. Коледната кампания на организацията предоставя възможност да бъдат закупени прекрасни дрехи с кауза от обичани български брандове, детски играчки, празнични кутии със специално селектирани продукти от Италия, Испания и Гърция, занаятчийски бутикови шоколади, а защо не и коледна фотосесия или вечеря в популярни ресторанти в столицата? Изненадите за близките хора могат да включват и благотворителни подаръчни карти, направени от екипа на фондацията, страхотни ръчно правени бонбони, уникални стъклени играчки за елха или пък семейна разходка до някое от местата с невероятно вкусни храни и коледни напитки. 

През последните 10 години кампанията “Тази Коледа чудесата правите Вие” събра над 300 000 лв., които фондацията вложи в осигуряването на безвъзмездни терапии за деца с трудности в развитието, подкрепа за родители и грижа за деца, останали без родителска грижа. Чрез кампанията фондацията успя да внесе Коледа в офиса като вдъхнови екипите на малки и големи компании да се сплотят около общата кауза, като организират коледни инициативи и дарят средства за децата в нужда. Със събраните средства от тазгодишното издание на “Тази Коледа чудесата правите Вие!” ще бъдат подкрепени над 3000 деца и родители в страната през 2024 г. 

Пълният списък на обектите и начините за включване в инициативата е достъпен тук. 

Станете част от 11-ото издание на “Тази Коледа чудесата правите Вие!. 

За допълнителна информация може да се обръщате към екипа на кампанията на e-mail: charity@detebg.org или на тел. 0882 515 527. 

Програма за редовни дарения

Ре:дарител

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.