Набираме екип за Центъра за обществена подкрепа в столицата

Документите за кандидатстване по тази обява можете да видите в секцията „Работа при нас“ на сайта.

март 14 2008

Документите за кандидатстване по тази обява можете да видите в секцията „Работа при нас“ на сайта.

Фондация “За Нашите Деца”

ОБЯВЯВА ПОДБОР

За позициите:

* Ръководител на проект
* Административен асистент
* Социален работник по превенция
* Трима социални работници по реинтеграция
* Педагог
* Психолог
* Рехабилитатор

Фондация “За Нашите Деца” е българска неправителствена организация. Организацията е наследник на Фондация “ВсякоДете”. Екипът на фондацията работи в областта на реформата на грижата за деца от 1992 г. и има опит в развитието и предоставянето на социални услуги за деца и семейства от най-маргинализираните групи на обществото. Програмите и проектната дейност на организацията е насочена към увеличаване възможностите за по-добър живот на всяко дете в Република България без значение на неговите произход или специални нужди, чрез развиването на форми на грижа в общността, които са алтернативни на институционалната грижа.

Обща цел на Проект „Холистичен модел на грижа и услуги за деца от 0 до 3 години” е постигане на напредък в процеса на реформа за деинституционализация на децата в България с реформа в Дома за деца на възраст 0-3 години „Св. София”, с оглед гарантиране правото на детето да расте в среда от семеен тип.

Краен срок за подаване на документите: 31.03.2008г. Документите си можете да подавате в Центъра за подпомагане на деца до 3 години, който се намира на ул. Гюешево 21 (в сградата на ДМСГД „Св. София“ или на e-mail: office@forourchildren-bg.org

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.