fbpx

Оборище дари 23 000 лв. в подкрепа на ранното детско развитие

юли 07 2023

След цял месец на хапване, пийване и пазаруване с кауза по „Оборище“, сме щастливи да споделим, че благодарение на всички участници, техните клиенти и нашите партньори, пилотната кампания „Оборище дарява“ премина с голям успех и събра 23 000 лв. в подкрепа на ранното детско развитие.

Кампанията стартира в началото на юни – по повод Деня на детето – с цел да обедини социално отговорни локации в района на Докторски паметник – заведения, магазини или галерии – които през целия месец даряваха от своята печалба в подкрепа на нашата кауза.

Кампанията стартира с 28 локации, като през целия месец продължаваха да се включват и нови участници, вдъхновени от случващото се, и към края вече наброяваха 31. Инициативата се радваше на голям успех и по-малко от две седмици след старта ѝ, събраните средства достигнаха 2500 лева и българската IT компания SiteGround се включи в подкрепатакато удвои тази сума и направи дарение в размер на 5000 лева.

Всички набрани средства ще инвестираме в грижата, която нашите специалисти оказват на деца и семейства – психологическа, терапевтична и социална подкрепа. Благодарение на общността специалистите на организацията ще успеят да бъдат до над 2 500 деца от 0-7 години и техните родители до края на 2023 г. и да им предоставят палитра от услуги в двата ни Комплекса за ранно детско развитие в София и Пловдив.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.