fbpx

Оборище дари близо 30 000 лв. в подкрепа на ранното детско развитие

юли 10 2024

След цял месец на хапване, пийване и пазаруване с кауза в Оборище, екипът на фондация “За Нашите Деца” е щастлив да сподели, че благодарение на всички участници, техните клиенти и партньори, второто издание на благотворителната кампания „Оборище дарява“ премина с голям интерес и успя да събере близо 30 000 лв. в подкрепа на ранното детско развитие. 

Кампанията се реализира в най-детския месец юни и вдъхнови с каузата си множество ресторанти, пекарни, магазини, услуги, зали за събития и други в едноименния район в София.  

„Оборище дарява“ обедини 48 участника, като всички набрани средства ще бъдат инвестирани в грижата, която нашите специалисти оказват на деца и семейства – психологическа, терапевтична и социална подкрепа.  

Благодарение на общността специалистите на организацията ще успеят да бъдат до над 4 000 деца от 0-7 години и техните родители до края на 2024 г. и да им предоставят палитра от услуги в двата ни Комплекса за ранно детско развитие в София и Пловдив. 

Вече над 32 години фондация “За Нашите Деца” работи активно, защото все още за всяко трето дете в България животът е труден, а за неговото семейство изпитание. Специалистите на организацията помагат на децата и родителите, които имат нужда от емоционална подкрепа. Развиват уменията на децата с трудности в развитието и вдъхват увереност на техните родители. Намират приемни родители или полагат денонощна грижа за деца, разделени от биологичното си семейство, докато не бъдат осиновени или върнати при своите близки. Помагат на децата и семействата да се развиват, като им осигуряват безвъзмезден достъп до специализирани услуги. 

Кампанията нямаше да бъде възможна без основната подкрепа на лаборатории Синево, Булвест Принт, Print.bg и с медийната подкрепа на Нова Броудкастинг Груп, Българската телеграфна агенция, Българското национална радио, Бакхус, OFFNews, Новите родители, Момичетата от града, Лицата на града 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.